Zelfs met onregelmatige werktijden is het me gelukt om af te vallen én op gewicht te blijven

Ik ben verpleegkundige van beroep en werk onregelmatig. Het onder controle krijgen van mijn gewicht is voor mij altijd al moeilijk geweest. Door het onregelmatig werken at ik veel ongezonde maaltijden en kon ik aan het eind van vorig jaar geen enkele broek meer aan. Toen ik foto’s terug keek van de vakantie dacht ik: nu is het genoeg geweest! Ik herkende mezelf niet in de foto’s en besloot dat het tijd was om er iets aan te gaan doen.

Ik had al een aantal keer de reclame van PowerSlim op tv gezien en dacht bij mezelf waarom ook niet!  Ik ben op het internet informatie gaan opzoeken en kwam terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Gelijk kon ik dezelfde week al op gesprek komen. Ze legde me alles goed uit en er was meteen een klik.

Ik kreeg een starterspakket mee met allerlei koolhydraatarme producten met daarbij een voedingsschema. Alles was makkelijk te volgen en de producten waren heerlijk. Ik kon het niet geloven dat ik 7 keer per dag mocht eten, waarvan de helft van de eetmomenten bestonden uit lekkere snacks zoals repen, toetjes en zelfs een zakje chips! Mijn ongeloof kwam al snel toen ik resultaat begon te zien.

Het contact met mijn coach was echt fijn. Elke week kwam ik op consult om te wegen, een gesprek en natuurlijk te shoppen voor nieuwe producten. Ik kon mijn coach altijd appen, ook al was het 21:00 uur in de avond. Dat was echt super fijn, vooral als je op een verjaardag zit en je niet weet wat je mag eten. Ook in de gewichtsbehoudfase houdt zij mij nauwlettend in de gaten en kom ik 1 keer in de 4 weken op controle.

Het PowerSlim programma is zeker iets wat ik mensen kan aanraden het heeft mij totaal geen moeite gekost. Dit komt omdat het een veelzijdig programma is met veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten in elke fase. Dit zorgt ervoor dat je voor elk eetmoment wat hebt, hartig of zoet noem het maar op, je hoeft het niet te laten want het zit allemaal in het assortiment. Zelfs de gerechten zijn makkelijk te bereiden en kosten weinig tijd.

Ik heb mijn doel met het PowerSlim programma weten te behalen en voel me hierdoor zekerder, levendiger en gezonder, met andere woorden: super! Ik zit nu 6 maanden in het gewichtsbehoudsfase en ben nog nooit zo lang stabiel gebleven. Ik denk dat dit nu ook zo zal blijven dankzij PowerSlim.

 

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

 

 

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken