Winkelen is voor ons weer leuk!

Tijdens de  georganiseerde high tea, leerden Anna en Eva elkaar kennen. Het klikte tussen deze meiden meteen aangezien ze beide het PowerSlim programma aan het volgen waren in dezelfde fase. Sindsdien zijn ze vriendinnen! Nu ze allebei hun streefgewicht bereikt hebben, genieten ze weer van samen shoppen in het Designer Outlet van Roermond. Ik stelde ze een paar vragen:

Anne: ‘Door stress en negatieve emoties ben ik gaan eten. De sleur van het dagelijks leven, niet fijn in je vel zitten, zorgde er bij mij voor dat ik niet meer naar mijn uiterlijk keek. Eten was een “makkelijke” oplossing om je weer even fijn te voelen.’

Eva: ‘Als ik terugkijk naar mijn jeugd heb ik altijd wel een beetje overgewicht gehad, maar echt dik was ik niet. Ik was een grote lange meid met een grove bouw dus TE dik was ik niet. Eigenlijk zijn die extra kilo’s er in de loop der jaren steeds meer ingeslopen, als gevolg van te vaak en te veel lekker eten en snoepen.’

Anne: ‘Toen ik voor de kerst van 2015 een nieuw jurkje wilde kopen en dit een maat 44/46 moest worden omdat ik er anders niet meer in paste kwam voor mij de omslag. Dat vond ik verschrikkelijk, ik heb zo hard gehuild en ik vond dat het op deze manier niet door kon gaan. Ik ben toen met PowerSlim begonnen, vooral omdat het geen dieet is maar een verandering van je leefstijl.’

Eva: ‘Ik sta regelmatig op het podium en in het dagelijks leven sta ik voor de klas. Ik was er gewoon klaar mee om altijd maar de dikste te zijn. Als ik aan het zingen was had ik altijd het idee dat mensen meer naar mijn uiterlijk aan het kijken waren dan dat ze naar mijn muziek luisterden. Dit was natuurlijk niet zo, maar dit was wel heel erg het gevoel dat ik had. Via Facebook kwam ik met PowerSlim in aanraking. Daar zag ik iemand die erg enthousiast was over het programma, en dan met name de coaching. Dat wilde ik ook!’

Anne: ‘Het PowerSlim traject is me supergoed bevallen, ik had het anders nooit gered. Alleen is het te moeilijk, maar met de begeleiding van de PowerSlim coach wordt het zo veel makkelijker. Ook heb ik Eva leren kennen dankzij PowerSlim, dankzij haar werd het traject alleen maar leuker!’

Eva: ‘Anne en ik konden elkaar heel goed motiveren omdat wij rond dezelfde tijd in dezelfde fases zaten. Ik kan wel zeggen dat ik door PowerSlim een vriendin rijker ben! Nu ik mijn afvaltraject heb afgerond kijk ik er heel erg positief op terug. Mijn motto is de hele tijd geweest: ‘Het is zo moeilijk als jij het jezelf maakt’. Een positieve instelling brengt je bij het afvallen veel en veel verder.’

Anne: ‘Ik vond het programma totaal niet zwaar. Je wordt zo goed begeleid dat het gewoon niet moeilijk kan zijn. Maar het fijne eraan is dat je er ook gewoon ontzettend veel van leert. Ik heb bijvoorbeeld een keer een “fout” gemaakt door een bruin broodje kaas te eten in fase 1, waardoor ik die week zo goed als niks was afgevallen. Balen, maar hup, de week erop weer keihard knallen!’

Eva: ‘Ik heb mijn streefgewicht behaald en daar ben ik nog iedere dag super trots op! Ik sta met zelfvertrouwen op het podium! De mensen
mogen nu kijken naar mij en daar iets van vinden, want ik ben er trots op! Ik zou voor geen goud terug willen naar het lichaam van de oude Eva. Nu heb ik bergen energie en kan ik de wereld aan!’

Anne: ‘Hoe ik me nu voel is niet in woorden te omschrijven. Intens gelukkig of herboren komt in de buurt. Ik had dit niet willen missen, alles gaat zo veel makkelijker, het leven, mijn lichaam, sporten. Heerlijk!’

Wil jij ook afvallen?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Eva van Daal – 49 Ki-low                       Anne Fransen -25 Ki-low

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken