Wil jij afvallen? Wat houdt je tegen?

De eerste dagen van januari hebben we er alweer op zitten. Je had je voorgenomen om in 2019 eindelijk die overtollige kilo’s kwijt te raken. Je hebt je wellicht al aardig wat in gelezen en misschien ben je langzamerhand wel overtuigd dat je een coach bij het afvallen nodig hebt. Alleen: je voelt nog een barrière. Omdat je het wellicht druk hebt, omdat je niet van koken houdt, omdat je een gezin hebt of denkt dat het toch niet lukt.

Tijdens de meeste begingesprekken met mijn klanten krijg ik deze barrières te horen…ja maar. Maar ik laat ze gelukkig zien dat je met het PowerSlim programma helemaal niet moeilijk hoeft te doen.
Daarom besteed ik deze column aan de top barrières die ik het vaakst hoor, en geef daar mijn antwoord op. Wellicht zie je dan dat afvallen helemaal niet afzien is. Maar dat je juist op een smakelijke manier gewicht verliest zonder moeilijk te hoeven doen.

Barrière 1: mijn leven is te druk

Deze hoor ik vaak in mijn praktijk. Maar je leven is nooit te druk om gezond te zijn. Al heb je 4 jonge kinderen, 2 honden en een drukke baan: eten moet je toch. Gelukkig is PowerSlim helemaal niet tijdrovender dan wat je al doet. Misschien zelfs wel makkelijker. Je hoeft niet moeilijk calorieën te gaan tellen, je eten scannen in een app etc. Er is bij elke fase gewoon omschreven wat je wel mag eten. Daarnaast zijn de PowerSlim producten heel makkelijk om mee te nemen of om in een handomdraai een smakelijke maaltijd op tafel te zetten. Je past dus echt niet je leven aan, alleen je eetpatroon.

Barrière 2: ik heb een gezin

Aansluitend op barrière 1 is dat men vaak denkt dat als ze gaan afvallen, dat ze anders moeten eten dan het gezin. Ze hebben vaak geen zin om voor meerdere personen andere maaltijden te moeten maken. Ook dat is niet helemaal waar. Bij PowerSlim kun je namelijk gemakkelijk met de rest van het gezin mee eten. Eet jouw gezin bijvoorbeeld rijst met kip en groenten, dan doe jij jouw zakje PowerSlim rijst gewoon meekoken met de rijst van de rest van je gezin. Zo kun jij ook nog steeds rijst met kip en groenten eten.

Barrière 3: ik kom steeds in de verleiding

In onze maatschappij worden we continu verleid om vaak te eten en om meer te eten. Overal kun je snoep en snacks kopen. Van treinstation tot tankstations en dan heb ik het nog niet eens over alle pizzakoeriers op straat, snackbars of het makkelijk ongezond eten te bestellen op thuisbezorgd. Toen ik samen met Cynthia Ki-low Roermond starten, zochten we een plek boven Saladeria, de saladebar in Roermond. Dat leek ons een geschikte plek, helaas is deze al maanden dicht…  En blijven de ongezonde eettentjes bestaan. Dus het is ook moeilijk om al die verleidingen te weerstaan! Gelukkig moet je met PowerSlim zes keer op een dag eten! En dat is vaak meer, dan dat we gewend zijn.
Van 3 hoofmaaltijden met 3 tussendoortjes ben je de hele dag verzadigd en kom je daarom minder snel in de verleiding om iets anders te eten. En heb je zin in chips bijvoorbeeld? Dan pak je de PowerSlim chips. Heb je zin in chocolade? Dan pak je een chocolade reep van PowerSlim. Met 120 producten in het assortiment kun je gemakkelijk een gezonde vervanger vinden voor je verleiding.

Daarnaast ben ik er ook altijd voor je om die stok achter de deur te zijn.. En ik kan streng zijn hoor! Ik zorg wel dat jij je aan het programma blijft houden, want elke weer gewicht verliezen is toch wel de beste motivatie die je kunt hebben.
Wil jij afvallen en jezelf een gezond eetpatroon aanleren? Maak dan een afspraak voor een GRATIS informatiegesprek via onderstaande button:

 

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken