Waarom mijn begeleiding een meerwaarde is bij het afvallen

Heb ik een coach nodig?! Of kan ik het wel alleen? Deze vraagt stelt iedereen zich op het moment dat de eerste (of zoveelste) dieetpoging mislukt.

Maar denk eens terug aan alle belangrijke overwinmomenten in je leven. De eerste keer fietsen zonder zijwieltjes met een zetje van je vader of bijvoorbeeld dat moment dat je na je ontslag een leukere baan vond dankzij de uithuilschouder van je zus. De lessen die je van je rijinstructeur kreeg voor het autorijden.  Je deed het zelf, maar de juiste persoon gaf je de extra motivatie, de juiste tools en dosis lef. Waarom zou je de strijd tegen de kilo’s dan wel alleen aan gaan?

Als je weer een dieetpoging gaat doen, weet je eigenlijk van te voren dat weer in je eentje calorieën tellen of verplicht uren moeilijk in de keuken staan te doen niet gaat werken. Oja en van al die shakes en repen wordt eten er ook niet leuker op! We menen vaak dat het afvallen en aanleren van een gezond voedingspatroon iets is wat we zelf moeten doen. Maar dat is nergens voor nodig.

Bij het vinden van de juiste balans in je leven heb je persoonlijke steun, tools en zetjes nodig om de kracht te krijgen om door te zetten. Daarom kies je voor mijn persoonlijke begeleiding.

Even op een rijtje voordelen van mijn coaching:

 • Je krijgt een boost aan motivatie
 • Je krijgt een programma dat echt werk en makkelijk vol te houden is! Met smakelijke recepten en 6 eetmomenten per dag
 • 1 tot 1,5 kilo per week gewichtsverlies
 • Ik begeleid jou door de moeilijkste periodes tot en met minimaal 1 jaar gewichtsbehoud
 • Je gezondheid ondervindt absoluut geen schade
 • Ik leer je valkuilen vermijden
 • Ik leer je hoe je je gewicht stabiel houdt na het afvallen
 • Je kan alles aan mij kwijt, ook die eetbui van woensdagavond uit pure frustratie!
 • Ik leer je veel over voeding
 • Ik leer je hoe je lichaam werkt
 • Je krijgt een boel tips!
 • En allerbelangrijkste, ik ben jouw stok achter de deur; je staat er niet alleen voor!

Hoe zien de consulten bij Ki-low Roermond eruit:

 • In het begin wekelijks wegen (kijken naar gewicht, vet-, vocht- en spiermassa). Later worden de weegmomenten wat minder frequent. We overleggen samen hoeveel keer je komt.
 • In de fase gewichtsbehoud doorlopen we 12 thema’s (zoals etiketten lezen) om het gewicht ook daadwerkelijk op peil te houden.
 • 24/7 ben ik bereikbaar en steun ik jou met motiverende appjes of e-mails.

 

Je bent niet alleen, ik ben er voor je! Wil je vrijblijvend een keer een adviesgesprek. Neem gerust contact met mij op via info@ki-lowroermond.nl of 06-42221512

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken