Verantwoord en snel afvallen bij Ki-low Roermond, zo werkt het!

In een van mijn vorige columns had ik het over waarom mijn begeleiding een meerwaarde is bij het afvallen. In deze column ga ik graag uitleggen hoe het programma waarmee ik werk werkt. Bij Ki-low Roermond werk ik met het PowerSlim programma. Graag wil ik beginnen met de voordelen even op rij te zetten:

  • Snel resultaat
  • Niet alleen shakes en repen, maar juist producten die heel dicht bij het reguliere voedingspatroon liggen zoals vlees, vis, brood en pasta.
  • Veel variatie
  • Geen hongergevoel, je hebt 5 tot 7 eetmomenten per dag
  • Het programma is door diëtisten ontwikkeld en wetenschappelijk onderbouwd

Waarom het PowerSlim afslankprogramma

De beslissing om af te gaan vallen is een hele stap. Je wilt niet een hoop investeren in resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. Gelukkig kwam ik via mijn dochter Cynthia in aanmerking met PowerSlim. Al 3,5 jaar is zij op het hoofdkantoor van dit afslankprogramma werkzaam. Vol enthousiasme kwam zij telkens thuis met mooie ervaringsverhalen. Als gewichtsconsulente was ik hier zeker van onder de indruk. Dus ik ging mij in het PowerSlim programma verdiepen en startte samen met haar Ki-low Roermond op.
PowerSlim is geen dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding. Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag. Waarbij je overdag PowerSlim producten eet en ’s avonds gewoon vlees of vis met groenten kunt eten, ook in de strikte fase. Dat je lekker kunt blijven eten kun je wel zien op onze recepten fase. We posten zo veel mogelijk heerlijke recepten en tips om te zorgen dat jij niet het gevoel hebt dat je aan het diëten bent. Tijdens de 3 fases werken we samen naar een gezond voedingspatroon. Uiteindelijk ga je de PowerSlim producten steeds meer vervangen door verantwoorde producten uit de supermarkt. Je bereikt je streefgewicht en leert ook hierna hoe je op dit gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Je komt nog een jaar lang gratis onder begeleiding waar ik je bijvoorbeeld leer hoe je etiketten kunt lezen etc.

De producten van PowerSlim

De producten van PowerSlim bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Een groot deel van het assortiment (van totaal 120 producten) bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. Ook zijn de producten gezoet met de natuurlijke Stevia-Extract en is een groot deel van het assortiment verrijkt met Kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, chroom voor de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Het lage gehalte aan koolhydraten en de hoeveelheid eiwitten in de producten zorgen ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en je stofwisseling blijft op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn het jojo-effect te voorkomen.

Dus heel belangrijk vind ik dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn kan vasthouden. Daarom bied ik je mijn persoonlijke begeleiding aan tijdens jouw traject. Samen met jouw investeren we in een blijvend resultaat.

Wil je ook PowerSlimmen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakings- en adviesgesprek:

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken