Vegetarisch dagmenu ‘Maandag’

De ‘Nationale week zonder vlees’ is van maandag 9 maart tot 15 maart. Misschien wil jij daar graag aan mee doen, maar ben je aan het PowerSlimmen. Gelukkig is dat geen probleem! Er zijn genoeg lekkere mogelijkheden om het PowerSlim programma vegetarisch te volgen. Het is zelfs hartstikke makkelijk, omdat de producten boordevol eiwitten zitten en het dus helemaal niet nodig is om vlees of vis bij je maaltijd te eten. Het grootste gedeelte van het PowerSlim assortiment is vrij van dierlijke producten, waardoor je als vegetariër zorgeloos kunt genieten.

Vandaag deel ik dan ook graag het eerste vegetarisch dagmenu met je.  Dit dagmenu is geschikt vanaf PowerSlim fase 1A/1B

 

Recept Groentepasta:

Ingrediënten:

1 zakje PowerSlim penne
100 g tomaat in blokjes
50 g aubergine in blokjes
1/2 ui, fijngesneden
1 el Philadelphia light
1 el olijfolie
1 takje basilicum, fijngehakt
1 teentje knoflook, geperst
Zout
Peper

Bereidingswijze:

Laat de penne in het zakje zitten en kook circa 20 minuten in een ruime hoeveelheid water. Verhit de olie in een pan en fruit ondertussen de ui en de knoflook aan. Voeg na circa 5 minuten de aubergine en tomaat toe en bak in circa 10 minuten gaar. Schep de Philadelphia light erdoorheen en laat circa 5 minuten mee garen. Giet de penne af en voeg toe aan de groenten. Breng op smaak met zout en peper en garneer met de basilicum.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken