Tips tegen Ketose hoofdpijn

Na 3 tot 4 dagen is het afkicken van de suikers is nu toch echt begonnen. Misschien heb je het al gemerkt en heb je flinke hoofdpijn, voel je je licht in je hoofd of ben je een beetje duizelig? Het klinkt misschien gek, maar eigenlijk is dit heel goed nieuws, WANT: je bent dan  in je vetverbranding; oftewel ketose! 🙂 Ik geef je graag tips die deze hoofdpijn kunnen verhelpen.

Tip 1; Drink!

Koolhydraten, het woord is je inmiddels een aantal keer om de oren gevlogen, binden zich aan vocht. Voordat je lichaam overschakelt naar ketose (lees: vetverbranding) ben je nu je laatste restje koolhydraten aan het verbranden. Hierdoor verlies je ook veel vocht. Goed drinken is daarom erg belangrijk. Daarbij gaat drinken niet alleen dorst tegen, maar ook honger. Ons lichaam kan dorst namelijk makkelijk verwarren met honger. Nog een voordeel! Water drinken stimuleert de spijsvertering, vetverbranding en zorgt ervoor dat alle afvalstoffen ons lichaam netjes verlaten. Zo’n twee liter is perfect.
Moeilijk om water te drinken? Wat dacht je van een lekker kopje groene thee? Geen fan van warme dranken? Je mag tijdens PowerSlim ook bijvoorbeeld wat frisdrank. Let op! Alleen de drankjes met minder dan 1 kcal per 100 ml en maximaal 330 ml frisdrank per dag. Wist je trouwens dat PowerSlim zelf ook een alternatief heeft? Waterflavouring! Vraag er eens naar bij het volgende consult.

Tip 2; Neem een kopje bouillon!

Een beetje extra zout kan wonderen doen bij hoofdpijn. Natuurlijk niet altijd, maar op dag 3 van de challenge ben je wat vocht verloren en daarmee ook wat zout. Dit kan een oorzaak zijn van je hoofdpijn. Neem daarom eens een lekker kopje bouillon, of voeg een klein beetje meer zout toe aan je eten. Bijvoorbeeld door een beetje zout op je eitje te doen, wat zout bij je komkommertjes of bijvoorbeeld wat olijven door je salade.

Tip 3; Supplementen

Om ervoor te zorgen dat je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt tijdens het afslanken heeft PowerSlim een mooie multivitaminen en een mineralenpreparaat (Acidofit) ontwikkeld.

PowerSlim multivitamine
Vitaminen en mineralen zijn essentiële voedingstoffen die het lichaam zelf niet (voldoende) kan aanmaken. Ze moeten door de voeding worden aangeleverd en zijn noodzakelijk voor het lichaam. Tijdens de eerste fase van het PowerSlim afslankprogramma worden een aantal voedingsmiddelen niet gegeten, zoals fruit en brood. Om tekorten te voorkomen neem je dagelijks het PowerSlim multivitaminen supplement.

Acidofit 
De Acidofit is een unieke samenstelling van mineralen die noodzakelijk zijn tijdens het volgen van het PowerSlim afslankprogramma. Deze mineralen gaan weefselverzuring tegen door herstel van het zuur-base evenwicht in het lichaam. Hier wordt onder andere kramp mee tegen gegaan.  De Acidofit bevat veel mineralen, waaronder magnesium, kalium en calcium en werkt op drie niveaus:
– Bevordering omzetting van verzurende stikstofhoudende afvalproducten.
– Bevordering remineralisatie van het lichaam.
– Stimulatie van de afvoer van afvalstoffen, zoals ureum en urinezuur.

Beide supplementen zijn cruciaal om het afslanken goed te laten verlopen, maar ze spelen ook een rol bij alle processen in ons lichaam. Dus ook bij hoofdpijn! Neem elke morgen je multivitaminen en elke avond voor het slapen gaan je Acidofit. Vergeet je ze soms? Zet ze naast je tandenborstel! Zo zie je ze elke morgen en avond voor het slapen gaan en kan je ze niet vergeten.

Dáág hoofdpijn! 🙂

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken