Super fijn dat ik dit niet alleen hoefde te doen!

Mijn naam is Lotte. 2019 wilde ik goed beginnen, dit moest mijn jaar worden.
Ik was al heel wat jaren te zwaar en had al allerlei diëten geprobeerd. Ik wilde het in januari nog een laatste keer gaan proberen. Verschillende collega’s en kennissen waren veel afgevallen met PowerSlim. Ik hoorde van hun allemaal goede verhalen en hoopte dat dit ook iets voor mij zou zijn. Via een kennis kwam ik bij Ki-low terecht. Na het eerste gesprek met Mariëtte was ik enthousiast en ben ik meteen begonnen met het programma.

In het begin was het even wennen en zoeken naar wat ik wel en niet lekker vond. Er zijn zoveel PowerSlim producten dat er voor iedereen wel wat bij zit. Ook dacht ik in het begin dat het voor mij echt zou gaan voelen als een dieet.

Nadat ik mijn draai had gevonden kwam ik erachter dat het juist een leefstijl is die voor mij makkelijk vol te houden is. Ik hou erg van koken en vond het super leuk om nieuwe en lekkere gerechten uit te proberen.

De begeleiding van Mariëtte is ontzettend fijn. Je mag haar altijd appen als je een vraag hebt. Ze helpt je erg goed en staat altijd voor je klaar. Het is een paar keer voorgekomen dat ik 1 of 2 weken niet af viel. Samen met Mariëtte keek ik naar wat de oorzaak hiervan kon zijn en hoe we dit konden oplossen. Super fijn dat ik dit niet alleen hoefde te doen.

Op dit moment ben ik nu iets meer dan 20 kg kwijt en heb nu na heel wat jaren eindelijk weer een gezond gewicht. Het is geweldig, ik voel mij veel energieker, gezonder en fitter. Ik wil er nog een paar kilo’s extra af hebben dus ik ga nog even door. Ik weet zeker dat me dit samen met de hulp en steun van Mariëtte gaat lukken.

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

 

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken