Succesverhaal Chantal van Bunnik

Eindelijk zijn die zwangerschapskilo’s eraf!

Altijd al was ik aan de zware kant, maar na mijn zwangerschap zijn de zwangerschapskilo’s blijven hangen en er niet meer af gegaan. Af en toe ging ik sporten maar dit hield ik niet vol. Eigenlijk was ik zelf niet echt meer bezig met mijn lichaam, totdat mijn man een kennis tegen kwam die enorm veel was afgevallen met PowerSlim.

Diep van binnen wilde ik graag afvallen, dus ben ik afgestapt op een PowerSlim coach. Ik stond versteld van alle lekkere producten van PowerSlim, je kon het zo gek niet bedenken of ze hebben het!

De begeleiding was erg fijn en ik wilde daarom ook aan haar laten zien dat ik het kon. Altijd stond ze weer voor mij klaar, ik heb heel veel aan haar gehad.

In het begin was het goed vol te houden, maar tijdens de laatste paar kilo’s werd het iets lastiger. Ik ben dol op koken voor mijn gezin, maar vaak waren deze maaltijden koolhydraatrijk waardoor ik iets anders moest eten. Als ik nu kijk naar mezelf ben ik blij dat ik op al die momenten heb doorgezet!

Nu wandel ik iedere ochtend met de kinderen naar school en krijg ik steeds weer complimenten. Ik voel me heel goed en ik heb het gevoel dat ik een ander mens ben geworden nu die zwangerschapskilo’s eraf zijn!

Wil je ook PowerSlimmen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakings- en adviesgesprek:

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken