Succesverhaal Belinda en Nicole

Wij kunnen alles weer aan,  letterlijk en figuurlijk

Het verhaal van Belinda:

Heel lang was ik er niet klaar voor, maar nu was het genoeg. Ik had de wil om dit te laten slagen, mede door het enthousiasme van mijn PowerSlim coach. Ik viel altijd al op door mijn grootte. Ik ben 1.80 lang en was breed. Dat ik overgewicht had was duidelijk, maar er iets aan doen vond ik moeilijk. Ik had eigenlijk nog nooit een dieet gevolgd, daar stond ik namelijk niet achter.

Waarom dan wel PowerSlim?

Het idee van 6 keer op een dag eten en goede wekelijkse begeleiding sprak mij erg aan. Mijn coach was mijn stok achter de deur, elke week opnieuw. Ik stelde met haar mijn doel vast en ben eind januari begonnen met het volgen van het PowerSlim afslankprogramma. Ik vond het programma goed te volgen en de resultaten waren al snel merkbaar. Zelfs op vakantie kon ik moeiteloos het PowerSlim programma volgen, ik had gewoon 3 kilo aan PowerSlim producten meegenomen!

Ik vertelde iedereen vol enthousiasme over het PowerSlim afslankprogramma. Zo is mijn collega Nicole ook met het PowerSlim programma begonnen. Wij hebben vrijwel dezelfde leeftijd, we wonen in hetzelfde appartementencomplex en we zijn beide single! Ik ben ook zo ontzettend trots op haar.

Het grappige is ook dat mijn collega en ik ieder onze eigen favorieten hebben in het PowerSlim assortiment. Ik ben dol op de Bruschetta en zij vind juist de smoothie banaan erg lekker. Met al die producten is het voor iedereen goed vol te houden.

Samen hebben wij een fotoshoot gedaan en het leuke is dat onze voor- en nafoto’s inmiddels veel mensen geïnspireerd heeft om ook met het PowerSlim programma te beginnen. Het voelt zo goed als je een inspiratie bent voor anderen!

Ik ben nu een heel ander mens. Ik straal, voel mij mooi, ik kan weer in alle winkels shoppen (te veel keuze) en ben zelfverzekerd. Als single ga ik die man niet alleen vinden omdat ik afgevallen ben, maar omdat ik van binnenuit een ander mens ben geworden! Al die complimenten zijn zo bizar!

Het verhaal van Nicole:

Wow, wat heb ik zin om mijn succes te vertellen. Op 21 februari ben ik begonnen met het PowerSlim afslankprogramma. Ik zag het resultaat bij mijn collega en vriendin Belinda. 4 weken later ben ik ook begonnen met het PowerSlim afslankprogramma. Ik had de keuze gemaakt om nog 1 keer met Carnaval in het zuiden ertegenaan te gaan. Een week later was ik klaar voor de start.

Ik ging het afslankprogramma volgen bij een PowerSlim coach. Enthousiast zoals mijn coach is, zo enthousiast ben ik vanaf dag 1. De eerste dag vond ik wel lastig. De hele dag denkend aan eten, kijkend naar de klok. Maar inmiddels gaat het mij zo makkelijk af.

Ik ben mega trots op mijn collega en tevens buurvrouw Belinda de Wild. Samen zijn wij de uitdaging aangegaan. Tijdens de lunch konden wij kletsen over welke PowerSlim producten we wel of niet lekker vonden en bespraken wij onze avondmaaltijd. Of konden we elkaar juist vertellen hoe lekker we de avond ervoor hadden gegeten. Op zaterdag deden wij samen carpoolen naar het consult om de week te bespreken. Hierna reden wij weer met een goede en positieve bui terug naar het zuiden.

Bourgondisch zal ik altijd blijven. Maar ik ben ontzettend trots op mijzelf, mijn oerkracht en doorzettingsvermogen. Ik zal nog even blijven doorgaan met PowerSlimmen. Daarna wordt het tijd voor een leuke man in huis, en met mijn nieuwe ik ben ik er zeker klaar voor 🙂

 

Wil jij ook PowerSlimmen? Maak hier een afspraak voor een gratis kennismakings- en adviesgesprek.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken