Succesverhaal Antoinette

“Ik voel me weer zelfverzekerd”

Mijn naam is Antoinette en ik ben in totaal 36 kilo afgevallen met het PowerSlim afslankprogramma. Eindelijk voel ik weer mezelf! Ik had allerlei diëten geprobeerd, en was dieet moe geworden. Na jarenlang jojo-en, een intensief ivf-traject en de geboorte van onze dochter had ik geen zin meer in de strijd tegen de kilo’s. Met als gevolg nóg meer overtollige kilo’s.

Ik had geen energie meer, alles was mij teveel en ik was bang voor ieder pijntje dat ik voelde. Toen ik niet eens meer een rondje door de winkelstraat kon lopen zonder lichamelijke klachten, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik onder persoonlijke begeleiding het PowerSlim programma gaan volgen.

Ik wilde gezonder leven, een voorbeeld zijn voor mijn dochtertje. Met haar in attracties kunnen, haar kunnen leren fietsen en bovenal zien opgroeien. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek voelde het gelijk goed. Het werd duidelijk dat ik de juiste beslissing had genomen. Zonder mij de les te lezen en door te focussen op mijn doel ben ik de volgende dag gestart met het PowerSlim programma.

Afvallen zonder honger, het bestaat. Ik kon zelf mijn menu’s samenstellen en kiezen wat ik lekker en praktisch vond. In het kookboek staan lekkere en makkelijke recepten. Voor elk moment is er wel een passend product. Uit eten? Geen probleem. Chinees? Dan kook ik mijn PowerSlim noodles. Gebak? Dan kies ik voor de chocolade wafel of PowerSlim kwarktaart. Feestje? Dan neem ik een lekker zakje PowerSlim chips.

Gedurende het traject is niet alleen mijn manier van eten veranderd, ook de inhoud van de voorraadkast en koelkast is anders geworden. Dat is voor mij de kracht van het PowerSlim programma dat je bij Ki-low Roermond kunt volgen. Stuk bij beetje wordt je begeleid naar een gezond eetpatroon, wat vervolgens ook vol te houden is. Ik ben inmiddels bezig met fase 2C en ik ben overtuigd dat ik dit vol kan houden. Dankzij de goede begeleiding ben ik 36 kilo afgevallen en ben ik weer mezelf!

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

marlon