Starten was de beste keuze die ik gemaakt heb

“4 januari startte ik met het PS. food & lifestyle programma, het is de beste keuze die ik in lange tijd gemaakt heb! Ik merkte binnen 2-3 weken al verschil in hoe ik mij voelde en hoeveel meer energie ik kreeg. Iedere week kwam ik een stapje dichterbij mijn doel. Soms ging het even iets minder, maar vaak was dat te herleiden naar stress, hormonen of het tijdstip van de dag.

Ik leerde een gezond eetpatroon aan, met meer eiwitten en minder koolhydraten en zes eetmomenten op een dag. Ik ben zoveel bewuster geworden van wat ik in mijn mond stop, en draai dan ook regelmatig een verpakking om, om het etiket te bekijken.

Half mei begon ik met sporten in de sportschool en nu ga ik zelfs 2-3 keer in de week! Toen ik in mei mijn tussendoel bereikte, plande ik een cheatmeal voor mezelf. En ook mijn vakantie in juni kwam ik goed door, door de juiste begeleiding voor én tijdens mijn vakantie. 

Stabiliseren 

“Nu heb ik besloten om te gaan stabiliseren. Ook dat gaat goed. Ik ga nog maandelijks naar mijn coach, zodat ik ook hier begeleiding bij krijg. Maar ik leer mijn lichaam steeds beter kennen, en weet steeds beter wat ik wel en niet moet doen. Als ik ’s avonds een keer iets lekkers wil, dan houd ik daar gedurende de dag rekening mee. 

Ik heb ook al wat geproefd van de nieuwe producten van PS. life, die speciaal ontwikkeld zijn voor de stabilisatiefase. Die zijn echt heer-lijk! Dat gaat het wel echt een stuk makkelijker maken.”

pastedGraphic.png

Mijn doel: het schoolplein

Mijn doel was om slank en gelukkig op het schoolplein te staan in september, als mijn oudste zoon naar groep 1 ging. Zelf ben ik vroeger gepest omdat mijn moeder erg zwaar was. Ik wilde geen enkele reden hebben dat mijn kinderen gepest zouden worden om mij. Met tranen in mijn ogen stond ik op het schoolplein. Niet alleen omdat mijn zoontje voor het eerst naar school ging, maar ook omdat het me gelukt is. Yes, I did it!  

Op de vraag hoe ik mijn proces in drie woorden zou omschrijven, zou ik zeggen: geweldig, levensveranderend en overweldigend! 

Naast de grote verandering lichamelijk merk ik dat ik veel meer energie heb en mijn hele houding positiever is geworden. Dit reflecteert zich op mijn hele leven! Mijn nieuwe motto is dan ook ‘Wat je uitstraalt krijg je ook terug!’. Ik durf ook alles qua kleding weer te proberen en voel me nu weer gelukkig in een jurkje. Het grootste verschil is dat ik veel meer zelfvertrouwen gekregen heb en ik mijn mening en mijn verhaal durf te vertellen!

Het heeft mijn leven veranderd

“Ik kan PS. food & lifestyle aan iedereen aanraden, en gelukkig heb ik door mijn Instagram account ook een hoop mensen mogen inspireren en motiveren in hun traject! Dat voelt zo bijzonder. PS. food & lifestyle heeft mijn leven veranderd en terug gegeven, zei ik onlangs nog tegen mijn coach. 

En nu komt het wennen aan mijn vernieuwde lichaam… Dat vind ik nog wel lastig. Het beeld dat ik in mijn hoofd heb van mijn lichaam, is niet hoe mijn lichaam er in werkelijkheid uit ziet. Maar daar heb ik nog even de tijd voor!

Wil jij ook afvallen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

     

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken