Spinazie omelet met zalm

Fase 1A/1B

Ingrediënten (1 persoon)

  • 2 eieren
  • 1 eetlepel magere kwark
  • 1 flinke hand verse spinazie
  • 1 eetlepel roomkaas light
  • 2 plakken gerookte zalm
  • Rucola
  • Peper en zout

 

Bereidingswijze

Klop in een kom de eieren met de kwark door elkaar. Breng op smaak met een snuf peper en zout. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de spinazie kort aan. Schenk het eiermengsel eroverheen en bak er een omelet van. Leg de omelet op een bord en besmeer de helft met de roomkaas light. Leg de zalm erop en sluit af met een handje rucola. Rol de omelet op, snijd hem door midden.

 

Eet smakelijk!

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Ki Low Roermond Koolhydraatarme Recepten Vegetarische PastaKi Low Roermond Koolhydraatarme Recepten Auberginepizza