Spiegels in de paskamer zijn nu ook veel leuker!

Er was eens…..

Lekker en onregelmatig eten, snoepen, bourgondisch eten, alles eten, emotie-eten, dat gaat héél lang goed. Tot je opeens merkt dat je kleding strak gaat zitten, steeds meer last krijgt van een opgeblazen gevoel, kleding kopen erg confronterend wordt, minder energie hebt waardoor je nog meer behoefte krijgt aan suikers of een andere snelle hap. Niet bewust bezig zijn met gezonde voeding, want alles is tenslotte lekker! Misschien ook herkenbaar voor jou, tenminste zo heb ik het ervaren.

Waarom heb je het besluit genomen om bij ki-low te starten?

Voor mij was het de hoogste tijd om actie te ondernemen en mijn voedingspatroon en levensstijl aan te passen! Via Social Media alsook mondeling las en hoorde ik vele mooie recensies over Ki-Low Roermond. Daardoor werd ik erg nieuwsgierig naar de werkwijze en producten van PowerSlim en heb ik een heel fijn persoonlijk gesprek gehad met PowerSlim coach Mariette Hanssen. Het was een vrijblijvend gesprek waar ik meteen het gevoel en de klik had om met haar in zee te gaan.

Was het programma makkelijk vol te houden?

Het programma was heel makkelijk vol te houden. 6 eetmomenten per dag met veel afwisseling, veel verse producten, kortom heerlijke en makkelijke gerechten die je in een handomdraai op tafel hebt staan. Ik at voorheen liever als dat ik kookte. Sinds ik met PowerSlim ben gestart doe ik beide heel graag!

Hoe heb je de begeleiding ervaren?

Mariette en dochter Cynthia zijn toppers in persoonlijke begeleiding! Mijn doelen en wensen zijn besproken en daar ben ik mede met hun hulp in geslaagd. Ik heb een gezond eetpatroon en gezonde levensstijl aangeleerd gekregen. De wekelijkse weeg-en meetmomenten waren altijd gezellig bij Mariette. Alles rondom gezonde voeding en levensstijl kon er in alle rust en aandacht besproken worden.

Hoe voel je je nu je je gewenste gewicht hebt bereikt?

Sinds januari zit ik al op mijn streefgewicht. – 15 kg, wow had ik dus niet verwacht. Ik voel me heerlijk, zit lekker in mijn vel, heb veel meer energie, ben veel bewuster bezig met eten en beweging, kleding past leuker en spiegels in de paskamer zijn ook veel leuker . Daar het voor mij erg fijn en belangrijk is om nog een stok achter de deur te hebben, ga ik ook nu nog met regelmaat naar Ki-Low!

Wil je bewust bezig zijn met je voeding en levensstijl, kan ik iedereen aanbevelen om met PowerSlim te starten. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik in mezelf heb geïnvesteerd. Een intakegesprek bij Ki-Low is vrijblijvend, ik zou zeggen doen! Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie

 

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken