Savooiekoolrolletjes met zalm

Fase 1A/1B

Ingrediënten:

 

  • 150-200 g zalmfilet
  • 2 grote bladeren van een savooiekool
  • 90 g kerstomaatjes
  • 2 takjes verse dille
  • 1,5 el olijfolie
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng een pan water aan de kook en blancheer de koolbladeren circa 2 minuten. Haal ze eruit en snijd het dikke gedeelte van het blad weg met behulp van een mes. Snijd de zalmfilet in twee gelijke stukken en verdeel deze over de koolbladeren. Breng op smaak met peper, zout en de verse dille. Verpak de zalm in de kool en leg ze in een ovenschaaltje. Besprenkel met de olijfolie en doe de tomaatjes erbij. Zet voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarde:

Energie
Kcal: 435 Kcal
Vet: 32,3 g
Koolhydraten: 4,0 g
Eiwitten 31,1 g

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten