Salade met kip, kiwi en cashew noten

Fase 2B

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze: Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan. Bak de stukjes kip met wat zout, knoflook- en paprikapoeder in circa 5-7 minuten goudbruin en gaar. Laat even afkoelen. Rooster ondertussen de cashewnoten in circa 1-2 minuten goudbruin. Doe de veldsla, kiwi, rode peper, cashewnoten en de stukjes kip op een bord. Besprenkel met de rest van olijfolie en de citroensap en breng op smaak met wat peper en zout.
Ingrediënten:

  • 120-150 g kipfilet, in reepjes
  • 100 g veldsla
  • 1 kiwi, in stukjes
  • ½ rode peper, in ringetjes
  • 5 cashewnoten
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl citroensap
  • Paprikapoeder
  • Knoflookpoeder
  • Peper
  • Zout

Voedingswaarde per portie
370 calorieën
15.4 gram koolhydraten
18.1 gram vet
32.9 gram eiwitten

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

heilbotfilet met asperge en zeekraal

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten