Salade biefstuk tagliata

Fase 2B

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1

Ingrediënten

1 el Powerslim knoflook-kruidendressing
120 g biefstuk
50 g rucola
100 g trostomaatjes, gehalveerd
15 g Parmezaanse kaas, geraspt
1 el olijfolie
1 teentje knoflook, geperst
1 tl citroensap
Peper en zout

Bereidingswijze

Kruid de biefstuk met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pan en bak de biefstuk circa 3 minuten aan beide zijden totdat deze de juiste gaarheid heeft bereikt. Bak de laatste minuut de geperste knoflook mee, maar let er op dat deze niet te donker wordt. Haal de biefstuk vervolgens uit de pan en laat, samen met de knoflook, 5 minuten rusten in aluminiumfolie.

Verdeel de rucola en de trostomaatjes over het bord. Haal vervolgens de biefstuk uit het aluminiumfolie en snijd deze in dunne plakken. Verdeel over de groentes en bestrooi de salade met Parmezaanse kaas. Besprenkel als laatste met een paar druppels citroensap en maak het af met de knoflook-kruidendressing.

Eet hier een stuk fruit bij om de maaltijd compleet te maken.

Tip: als je de Parmezaanse kaas achterwege laat en 50 g trostomaatjes neemt in plaats van 100 g, dan is het recept ook geschikt voor fase 1!

Voedingswaarde per portie

379 calorieën
5.8 gram koolhydraten
22.5 gram vet
36.7 gram eiwitten

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten