PowerSlim was de reset die ik nodig had

Tatiana – 16 kilo

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

De eerste stap zetten

Al snel merkte ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb uiteindelijk verschillende dingen gedaan en geprobeerd om op eigen kracht af te vallen. Dit bleek voor mij niet de beste manier te zijn en kwam telkens weer aan. Heel frustrerend! Toen ik via een kennis hoorde over het PowerSlim programma, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intake gesprek.

Waarom heb je gekozen voor het PowerSlim programma?

Eerlijk gezegd, was ik nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6 x per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij.  PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken.

Hoe gaat het nu?

Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb geleerd van mijn coach anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dit gun ik iedereen.

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

 

 

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken