Samen naar

blijvend

resultaat

Over mij

Ik ben Mariëtte Hanssen. Voeding en beweging hebben al jaren mijn interesse en dat heeft mij doen besluiten om de opleiding gewichtsconsulente te volgen. Nadat ik deze opleiding met succes heb afgerond merkte ik steeds vaker dat mensen in mijn omgeving mij om advies gingen vragen over afvallen, gewichtsbehoud en het aannemen van een gezonde levensstijl. Ik besloot om het professioneel aan te pakken en mijn eigen praktijk op te starten. Hoe fijn is het om werk te doen waarmee je mensen weer helemaal op ziet bloeien en weer zelfverzekerd ziet worden, dat is mijn doel en dat gun ik iedereen!

Persoonlijke begeleiding

Samen met mijn dochter Cynthia Hanssen, die vanaf 2014 werkzaam is op het hoofdkantoor van PowerSlim, startte ik Ki-low Roermond op. Ik raakte geïnspireerd door de geweldige succesverhalen met voor en na foto’s van diverse consumenten en haar enthousiasme over het PowerSlim programma. Ons doel is namelijk om ook de mensen in Roermond en omgeving te begeleiden naar een gezond gewicht. Zoals onze pay-off ook zegt; gezonder, blijer, slanker…dat willen we iedereen gunnen.

Persoonlijke begeleiding staat bij Ki-low Roermond hoog in het vaandel. Samen staan we namelijk sterk!
We beginnen met een vrijblijvend intake gesprek waarbij we jouw doelen en wensen bespreken en samen een concreet voedingsplan opstellen. Ik kijk naar je situatie en denk met je mee in oplossingen. Heb je een druk gezinsleven, ben je veel onderweg of heb je een drukke baan? Samen zorgen we ervoor dat het goed inpasbaar is in jouw leven.

Wekelijks kom je bij mij langs om de gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Natuurlijk wil je niet voor de rest van je leven blijven lijnen. Je wilt graag succesvol afvallen en op gewicht blijven. Ik richt mij met mijn praktijk Ki-low niet alleen op verantwoord afvallen, maar vooral ook op blijvend resultaat. Daarom blijf je na het behalen van je streefgewicht nog minimaal een jaar gratis onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. Zo zorgen we er samen voor dat je je streefgewicht ook daadwerkelijk behoudt.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Ik help je er graag bij. Kan ik iets voor jou betekenen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

     

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken