Open ravioli

Wist je dat PowerSlimmen ook als koppel goed werkt? Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat samen afvallen beter werkt dan alleen. twee nieuwe cliënten van mij, een stel dus, verrasten mij door hun creativiteit en foto’s van hun avondmaaltijden. Ze staan lekker in de keuken en zijn bezig met heerlijke PowerSlim maaltijden. Deze foto kreeg ik dan ook van hun toegestuurd. Ik deel graag het recept met je.

Fase 1A/1B

Ingrediënten voor 2 personen

  • 4 PowerSlim lasagnebladen
  • 150 ml PowerSlim kruidenbouillon
  • 600 g gemengde bospaddenstoelen
  • 1 el truffeltapenade
  • 150 ml halfvolle melk
  • 2 sjalotjes, gesnipperd
  • 1.5 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 el venkelzaadjes
  • 1.5 el olijfolie
  • Verse peterselie
  • Peper
  • Zout
  • Extra: Staafmixer

Bereidingswijze

Breng een pan met water aan de kook en kook de lasagnebladen circa 8 minuten totdat ze zacht zijn. Borstel de paddenstoelen, snijd de harde onderkant eraf en bewaar deze. Snijd alle paddenstoelen in vieren en breng op smaak met peper en zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wokpan en bak de paddenstoelen, samen met de venkelzaadjes, totdat ze krokant zijn. Paddenstoelenschuim: Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan met een dikke bodem en fruit de sjalotjes en de knoflook. Voeg de bewaarde steeltjes van de bospaddenstoelen toe en bak circa 5 minuten mee. Blus af met de melk en de bouillon en laat tot de helft inkoken. Zeef daarna alles en zorg dat je de saus goed opvangt. Maak hier schuim van door met een staafmixer door de saus te gaan. Opmaak: Leg in een bord eerst een lasagneblad. Vul dan met het bospaddenstoelenmengsel en drapeer het tweede lasagneblad erboven op. Garneer ruim met het schuim, wat peterselie en truffeltapenade.

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken