Nieuw! PowerSlim Balance voor gewichtsbehoud

Afgelopen zaterdag voelde ik mij echt een trotse moeder. Mijn dochter Cynthia, die werkzaam is op het hoofdkantoor van PowerSlim, organiseerde voor alle PowerSlim coaches in Nederland en België een congres om hun 10 jarig jubileum te vieren. Deze hele dag stond in het teken van de introductie van de nieuwe gewichtsbehoudlijn van PowerSlim!

Naast dat ik als moeder natuurlijk heel trots ben op deze fantastische producten ben ik ook als coach ontzettend enthousiast! Ik weet en ervaar dat het soms lastig is om het gewicht vast te kunnen houden. Het afvallen lukt maar ik merk dat mijn cliënten het moeilijk vinden om met de supermarkt producten op gewicht te blijven.

Na het afvallen begeleid ik mijn cliënten nog een jaar lang gratis om samen met hun het balans te kunnen vinden in een gezond voedingspatroon. In de eerste fases leren ze met de afslankproducten van PowerSlim een koolhydraatarme levensstijl aan waarmee de PowerSlim afslankproducten geschikt zijn om mee af te vallen onder mijn persoonlijke begeleiding. Maar toch merk ik dat na het behalen van het streefgewicht men toch gaag pasta, rijst, muesli etc. wil blijven eten en deze varianten zijn in de supermarkt natuurlijk boordevol lege calorieën en koolhydraten. Het is dan moeilijk om een goede koolhydraatarme vervanger te vinden…. TOT NU!

Wat is de PowerSlim Balance lijn?

De PowerSlim Balance lijn maakt het voor jouw gemakkelijker om op gewicht te blijven. De lijn bestaat uit verschillende categorieën: ontbijt, snacks, maaltijden, toetjes & smoothies en diversen. Denk hierbij aan een biologische muesli, crackers, diverse repen, heerlijke chocolate chip koekjes, paprika chips maar ook rijst, penne en spaghetti!
Met deze producten kun je dus niet afvallen, maar wel een gezonde en koolhydraatarme levensstijl voortzetten. En het mooie is, jouw kinderen kunnen er ook van genieten, want het is geschikt voor het hele gezin! Zo kunnen jouw kinderen ook een stukje bewuster en gezonder worden! De diëtisten van PowerSlim hebben producten ontwikkeld waarbij koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels optimaal tot elkaar in verhouding staan. Door de receptuur met speciaal geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten blijf je lekker en gemakkelijk in balans.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Wil je graag afvallen én op gewicht blijven? Ik kan je hierbij helpen!

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken