Ik voel me nu fantastisch!

Mijn naam is Marlon en ik ben 32 jaar oud.

Ik kan niet zeggen dat ik mezelf super dik vond maar ik was al best sportief en mijn lichaam paste daar niet bij. Ik heb wel altijd een bourgondisch figuur gehad maar nu zat ik mezelf in de weg.

Mijn coach legde mij in het kennismakingsgesprek uit wat het PowerSlim afslankprogramma inhield. Ook hebben we bepaald wat een gezond gewicht voor mij zou zijn. Het maakte mij zo enthousiast dat ik het startpakket heb meegenomen en de volgende dag ben begonnen.

Het starterspakket zorgt ervoor dat je kennis kunt maken met veel verschillende producten. De producten van PowerSlim bevielen mij goed en honger was helemaal niet aan de orde met zes eetmomenten per dag. Door PowerSlim ben ik regelmatiger en gezonder gaan eten. Mijn coach heeft me geleerd bewuste keuzes te maken qua voeding. Nu weet ik hoe ik dit gewicht kan behouden en niet ga jojoën.

Mijn coach was echt een stok achter de deur. Zeker in het begin appten of mailden we bijna dagelijks. Ik kon altijd bij haar terecht voor vragen. Tijdens de wekelijkse weegmomenten bespraken we wat goed ging en waar ik tegenaan liep. Ze stimuleerde mij enorm met haar positieve houding.

Inmiddels heb ik een resultaat behaald waarvan ik niet had verwacht het te bereiken. Ik ben 18 kilo afgevallen met het PowerSlim afslankprogramma. Ik voel me nu eindelijk echt fit en voor het eerst in mijn leven ben ik echt slank.

Ik was zo trots op mezelf toen ik mijn eerste hardloopwedstrijd van 8 kilometer liep. Het bewegen gaat zoveel gemakkelijker. Voorheen had ik een hekel aan winkelen. Ik vond het niet leuk om kleding uit te zoeken, laat staan deze kleding te passen. Voor het eerst kan ik aan wat ik echt leuk vind. Ik koop nu zelfs weer strakke jeans. Het voelt heerlijk!

Marlon -18 kilo

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

powerslim ervaring joske