Mini frittata met groene asperges, tomaat en feta

Heerlijke muffins geschikt vanaf fase 1 van het PS. food & lifestyle programma

Dit heb je nodig:

  • 5 eieren
  • 100 g aspergetips, in kleine stukken gesneden
  • 10 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 100 g feta light, verkruimeld
  • 2 teentjes knoflook, zeer fijngehakt
  • ½ rode ui, gesnipperd
  • 1 el roomboter
  • 1 tl olijfolie
  • 1 tl kerrie
  • ½ tl kurkuma
  • Peper

En zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 175 graden.Verhit de roomboter in een kleine koekenpan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Vet een muffinvorm in met olijfolie. Doe de aspergestips en cherrytomaatjes in een muffinvorm. Klop de eieren los en meng met de feta. Breng op smaak met de kerrie, kurkuma en wat peper. Voeg het ei-mengsel samen met de ui en knoflook en verdeel het ei-mengsel over de vormpjes. Zet dit in de oven en bak ze ongeveer 25 minuten gaar.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Hamburger_Ki_low

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten