Mijn succes gun ik iedereen!

Nadat mijn vriendin met het PowerSlim programma was afgevallen besloot ik om ook het programma te gaan volgen. Ik heb een afspraak gemaakt met Mariëtte van Ki-low Roermond. Iedere week kwam ik op consult en spraken we samen de week door. Erg fijn was dit!

Ik ben blij met mijn behaalde doel en mijn succes gun ik iedereen.

Mark van Helden

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten