Mariëtte wist me te motiveren om door te zetten!

Na de nodige overgebleven zwangerschapskilo’s vond ik zelf niet de weg om af te vallen. Na het volgen van verschillende diëten om de kilo’s kwijt te krijgen viel ik telkens terug in mijn oude patroon: Eten. Na een tijdje de site van Ki-low Roermond in de gaten te hebben gehouden, heb ik uiteindelijk de stap genomen om te kiezen voor mezelf!

Het maken van de afspraak vond ik spannend, maar ik was vastberaden: Het roer moest om! In april heb ik een afspraak gemaakt bij Mariette Hansen. Het gesprek alleen al gaf mij energie en het gevoel dat mij dit ging lukken.

Het voordeel van de PowerSlim methode is dat je geen vreemde dingen in huis hoeft te halen en het gezin dus “gewoon” mee kon eten. In het boek staan heerlijke recepten en de producten zijn allemaal erg lekker, geen straf dus!!

Ik heb tussen door nooit honger gehad, dit kan ook bijna niet omdat je om de 2 a 2,5 uur iets kan eten.

Ik ben nu zes maanden verder en maar liefst 30 kg lichter. Buiten het gewichtsverlies zit ik een stuk beter in mijn vel en heb ik veel meer energie dan voorheen.  Het is heerlijk om weer in gewone winkels te kunnen schoppen en zelfs in de winkel erachter te komen dat je een te grote maat mee hebt genomen naar de paskamer ?

Ik ben erg blij met de persoonlijke begeleiding van mijn coach! De keren dat ik er even niet zo goed bij zat of mijn meting niet was zoals ik verwachte wist zei me weer te motiveren om door te gaan en de metingen in perspectief te zien!

Het koolhydraatarm eetpatroon bevalt me zo goed dat ik het gewoon blijf volgen!

Groet Nicole Hermans

Na de twintig kilo’s is Nicole nog even doorgegaan en heeft ze van Ki-low Roermond een fotoshoot gekregen hieronder het resultaat:

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken