Mariëtte was écht mijn stok achter de deur

Twee jaar geleden stopte ik met roken en veranderde ik van baan. Het lukte mij niet de kilo’s kwijt te raken. Nu ben ik 16 kilo afgevallen en heb meer energie. Iedere week had ik een afspraak met Mariette. Dit was voor mij een stok achter de deur en als de weegschaal iedere week omlaag  gaat, motiveert dat alleen maar meer. Ook wanneer mijn harde werken niet was te zien op de weegschaal, was Mariette daar om me weer goede moed te geven en door te zetten.

Mariette bedankt!

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten