Linzensalade met rode biet en peer

Het warmere weer is aangebroken en dat betekent ook dat we over het algemeen meer salades eten. Tijd voor een lekkere vegetarische salade. Dit recept is geschikt vanaf Fase 2C van het PS. food & lifestyle programma

Dit heb je nodig

  • 50 g gekookte linzen of 15 g ongekookt
  • 200 g gekookte rode bieten
  • handje veldsla
  • 1/2 peer
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Zo maak je het

Snijd de rode biet in blokjes. Spoel de linzen af in een vergiet om toegevoegd zout te verwijderen. Meng de rode biet, linzen, peer met de veldsla. Maak af met een scheut olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Hamburger_Ki_low

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten