” Lekker eten én afvallen”

Ik kwam een advertentie van Ki-low tegen toen ik aan het surfen was op het internet. Ik zag dat ze met het PS.food & lifestyle programma werkten. Door een kennis ben ik nog meer te weten gekomen over PS. food & lifestyle.

De kilo’s zijn er de laatste jaren langzaam bij gekomen en het werden er teveel. Zowel voor mijn gezondheid als mijn bewegelijkheid was dit niet bevorderend. Er moest iets gebeuren…

Geen honger en alleen maar lekker eten

Na het intakegesprek bij Ki-low ben ik vol goede moed aan het programma begonnen. De eerste week moest ik even wennen en uitzoeken wat ik lekker vond om te eten. Vanaf de tweede week ben ik alleen maar lekkerder gaan eten en gingen de kilo’s er lekker vanaf. Het programma is goed te volgen en ik heb geen enkel moment honger gehad tussendoor. Alleen het regelmatig eten vond ik even wennen.

Ik kan eigenlijk alles eten wat ik lekker vind. Na een aantal weken heb ik mijn streefgewicht zelfs met vijf kilo verlaagd.
Ik had namelijk mijn eerste streefgewicht met gemakt gehaald. Nu ben ik bijna op de helft van mijn tweede streefgewicht.
Ik ga nu de volgende fase van het programma in. Dat betekent langzaam weer normale supermarkt producten eten en ook hiermee nog afvallen.

Bij Ki-low is het geweldig

Ik kan alleen maar vol lof praten over het programma en de begeleiding, want bij Ki-low Roermond is het geweldig.
Het eindresultaat is er bijna maar het einde van mijn programma nog niet. Want na het behalen van mijn streefgewicht krijg ik nog na-begeleiding om ook mijn nieuwe gewicht te blijven vasthouden.

Wil jij ook afvallen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken