Kom naar de PowerSlim ‘Proefdag’

Zodra het geluid van de champagnekurken is vervaagd en de laatste oliebollen zijn weggewerkt, wordt het tijd om vooruit te kijken. We maken vaak het goede voornemen om gezonder, slanker en gelukkiger te worden. Maar hoe pak je dit nou aan? Het lijkt een moeilijke opgave, maar gelukkig kan ik jou daarbij helpen.

Bij het vinden van de juiste balans in je leven heb je persoonlijke steun, tools, en zetjes nodig om de kracht te krijgen door te zetten. Daarom kies je voor PowerSlim. Ik ben gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en ik begeleid je naar een blijvend gezond gewicht. Samen gaan we op weg naar een nieuw voedingspatroon en een toekomst vol zelfvertrouwen en vitaliteit. In drie fasen werken we naar jouw streefgewicht en leer ik je hoe je dit vast kunt houden. Als jij je streefgewicht hebt bereikt blijf ik je nog een jaar lang begeleiden en adviseren zodat jij het vertrouwen krijgt dat je het daarna zelf kunt doen.

Wat wil jij bereiken?

Kom aanstaande zaterdag 20 januari tussen 15.00 uur en 17.00 uur naar de PowerSlim Proefmiddag in mijn center om kennis te maken met mij, het programma en al het lekkers dat PowerSlim te bieden heeft!

Meld je van te voren alleen even aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Dan weet ik hoeveel hapjes ik klaar moet maken ?

Ik zie je dan!

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken