Ki-low heeft mij veel gebracht!

Ik had al een poos overgewicht en ik was het ook echt helemaal zat. Toen heb ik wat gegoogeld en kwam ik Ki-Low tegen.
Heb me wat in gelezen over PowerSlim en dat sprak me wel aan. Omdat ik al een hele poos dacht “ik moet afvallen maar ik kan het niet meer opbrengen”, bedacht ik me dat ik iets nodig had met een coach erbij. Zo kwam ik bij Mariette van Ki-Low.

Zolang als ik me kan herinneren heb ik problemen gehad met mijn gewicht, zelfs als kind al. Je kan me wel een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van diëten. Ik val af houd het een poos vol en op een gegeven moment gaat het weer mis.

Waarom ik aankom heeft verschillende redenen. Ik heb denk ik wel een soort koolhydraat/suikerverslaving. Verder heb ik een te langzaam werkende schildklier. De aanleiding om toch maar weer de moed op te pakken is dat ik me absoluut niet meer fit voelde, en een hoge bloeddruk had. Ik voelde me er ook niet echt vrolijk bij.

Met het PowerSlim programma stop je radicaal met suikers voor zover mogelijk. Ook de koolhydraten worden drastisch verminderd. Eigenlijk ketogeen dieet maar met de producten van PowerSlim. Voor mij was dat makkelijk en goed te doen. Met drie maaltijden en drie tussendoortjes per dag heb je absoluut geen honger. Daarnaast eet je heel eiwitrijk.

Na pakweg een week begon ik me al fitter en blijer te voelen. Dat was het effect van het terug dringen van je koolhydraten en suikers. In de loop van het proces nam mijn conditie alleen maar toe, met het verliezen van vet en kilo’s. Ik voel me nu echt super fit.
Mijn medicatie tegen de hoge bloeddruk heb ik kunnen stoppen in overleg met mijn huisarts.

Er is tegenwoordig veel discussie over diëten. Men gaat zich ineens afvragen of ketogeen streng of mild wel goed voor je is. Voor mij gaat het een way of life worden. Het heeft mij veel gebracht.

Ki-Low kan ik van harte aanbevelen. De begeleiding van Mariette heb ik als zeer prettig ervaren. Kon haar altijd appen als er wat was en net even dat steuntje in de rug als je teleurgesteld bent als je een keer niks afgevallen bent. Advies hoe een vakantie te overleven, ze hielp mij er overal bij.
Ook Cynthia haar dochter heb ik ontmoet. Ze heeft ook veel kennis van zaken.

Denk je nu: ja ja het zal allemaal wel, mij lukt dat nooit……
Zo stond ik er ook voor in het voorjaar. Zo blij dat ik de stap heb genomen!
Het wordt nu spannend hoe het verder gaat. Maar de begeleiding gaat nog even door na het behalen van je streefgewicht, zodat je het ook leert te behouden.

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken