Je leert betere en gezondere keuzes te maken

Al op jonge leeftijd, doordat de eerste menstruatie uitbleef, kwam ik erachter dat ik pcos heb. Met de pil en de boodschap ‘ Het kan op latere leeftijd moeilijk worden om kinderen te krijgen’ werd ik naar huis gestuurd. Ik ben altijd wel aan de zware kant geweest, heb hier en daar wat geprobeerd te lijnen maar hield dit nooit lang vol. Ook sporten was niet mijn hobby.

Na 2 intensieve trajecten hebben wij 2 gezonde kinderen mogen krijgen, maar door alle hormonen, stress etc. was ik ook 20 kilo aangekomen. Ons gezin was compleet maar ikzelf zat helemaal niet meer lekker in mijn lijf en baalde elke dag weer wat ik zag in de spiegel. Wetend dat mij dit niet alleen ging kunnen ben ik op onderzoek gegaan en kwam erachter dat een eiwitrijk dieet met weinig koolhydraten een positief effect heeft op gewichtsverlies en het verbetert de metabole- en reproductieve disfunctie bij pcos.

Ik kreeg zelfs energie om te gaan sporten

Ik had al vaker positieve verhalen gehoord en gelezen over ps food en lifestyle en kwam uit bij ki-low in Roermond. De knop ging om, het nieuwe jaar wilde ik gelijk startte en ik heb contact gezocht met Mariëtte. Na ons fijne eerste kennismakingsgesprek ben ik naar huis gegaan met het starterspakket. Dit viel me alles mee! Gedurende de week had ik geen hongergevoel en de meeste producten vond ik lekker en leerde ook nieuwe leuke recepten. De eerste kilo’s vlogen eraf en ik was gemotiveerde dan ooit, ben zelfs aan het sporten gegaan wat voor mij een hele goede uitlaatklep bleek te zijn.

Je leert betere en gezondere keuzes te maken

Wekelijks op controle bij Mariëtte was een fijne stok achter de deur, ik kon alles vragen en als ik bijv. een etentje had, keek ze met me mee wat ik kon kiezen. Ook als het even een weekje wat minder ging, stelde ze me gerust en ik ging ik toch met een goed gevoel de deur uit.
Gedurende het proces leer je steeds betere en gezondere keuzes te maken en doordat je 6x per dag eet heb je nooit het gevoel dat je iets te kort komt.

Het is een flinke investering zowel financiëel als mentaal maar voor mij is het alles waard geweest. Als die knop eenmaal om is kun je alles bereiken. Mijn doel was om weer lekker ik mijn vel te komen, wat je immers zelf voelt straal je ook uit. Ik sta weer positief in het leven en straal dit ook uit naar mijn kinderen, wat voor mij nog het mooiste cadeau is.

Op gewicht blijven

Nu ik mijn streefgewicht behaald heb ga ik de volgende fase in met hulp van Mariëtte. Nadat je je doel behaald hebt blijf je namelijk nog minimaal een jaar onder controle wat voor mij ook één van de belangrijkste punten was om dit met ki-low aan te gaan. Mijn mindset is compleet verandert maar nog een tijdje een stok achter de deur te hebben is toch wel fijn om niet terug te vallen in oude gewoontes.

Wil jij ook afvallen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken