Italiaanse paprikasoep

Fase 2A

Ingrediënten

1 zakje PowerSlim grissini oregano
1 el olijfolie
½ teen knoflook, geperst
1 rode paprika, in stukjes
½ liter kippenbouillon
¼ ui, gesnipperd
Citroensap

Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote pan. Fruit de ui en knoflook en voeg de rode paprika toe. Voeg wanneer de paprika zacht is de kippenbouillon toe. Zet het vuur laag en kook zachtjes 10 min door. Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met een flinke scheut citroensap. Serveer met PowerSlim grissini oregano.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten