Ik zit veel lekkerder in mijn vel nu

Vivian is 18.4 kilo afgevallen bij Ki-low Roermond. Ze begon 24 maart met haar intakegesprek en behaalde 1 juli al haar doel. We hebben gevraagd om haar ervaring met ons te delen.

Wat is de aanleiding geweest dat je bent gestart bij Ki-low Roermond?

Ik merkte na mijn 2 zwangerschappen dat er behoorlijk wat kilo’s aan waren gaan plakken. Daarnaast liep ik ook veel te lang rond in comfortabele zwangerschapsbroeken, dus die extra kilo’s hadden ook nog eens voldoende plaats. 😉 Daarnaast speelde de gedachte dat mijn moeder op 55-jarige leeftijd is overleden na een zeer kort ziekbed aan een zeer agressieve vorm van kanker een rol dat ik wilde gaan afvallen, zodat ik de kans op het krijgen van allerlei ziektes kon verkleinen.

Ben je altijd te zwaar geweest?

Ik ben niet altijd te zwaar geweest, dat is iets wat pas in de puberteit begon. Door anticonceptie kwam ik enkele kilo’s aan, maar niet noemenswaardig. Het zijn meer fases geweest waarin ik bij kwam, maar dat kreeg ik er dan ook wel weer vanaf. De laatste jaren nam het alleen maar toe en kwam ik op een punt dat er een iets drastischer keerpunt nodig was. Daarnaast ben ik ook ‘maar’ 1.57, dus iedere kilo extra is snel zichtbaar.

Wanneer kwam voor jou het punt dat je dacht, ik ga er nu iets aan doen!

Toen ik merkte dat ik me verstopte in saaie donkere kleding en niet lekker in mijn vel zat. De zomer zat er aan te komen en als ik dacht aan zomerkleding, voelde ik me al ongelukkig. Een collega en mijn schoonzusje hebben hele mooie resultaten behaald met PowerSlim en toen in maart de lockdown begon dacht ik, dit is het moment!

Hoe vond je de begeleiding bij Ki-low Roermond?

Heel erg fijn, ik ben/wordt begeleid door Mariëtte. Mariëtte neemt je vragen en doelstellingen serieus. Ze biedt een luisterend oor en tijdens de consulten is ruimte voor serieuze gesprekken, maar ook die met een dosis goede humor! Ik voelde me al vanaf het eerste consult welkom en kan altijd met vragen terecht. Een hele goede steun en stok achter de deur!

Hoe vond je het PowerSlim programma?

Ik vind het PowerSlim programma ontzettend goed te volgen, je weet goed wat je wel/niet mag eten. Al vanaf dag één gaat het me heel gemakkelijk af. Ik heb nooit een hongergevoel meer en daardoor kan ik zonder moeite ongezonde dingen laten staan. Je eet 6x per dag en de producten zorgen voor een verzadigd gevoel. Ik heb eerder het idee dat ik ‘alweer’ iets moet eten dan dat ik honger heb. Het feit dat je nog steeds lekkere dingen eet, maakt dat het goed vol te houden is.

Hoe voel je je nu?

Ik voel me zelfverzekerder, kan weer leuke kleding kopen en zit veel lekkerder in mijn vel. Dat laatste is het allerbelangrijkste! Uiteindelijk is je gewicht ook maar een cijfer. Je moet je goed voelen, dan straal je dat vanzelf ook uit!

Wat is je mening over Ki-low Roermond?

Een dikke aanrader! Bij twijfel? Zeker doen! Het is een investering in jezelf en ik gun het iedereen lekker in zijn vel te zitten, met welk cijfer op de weegschaal dan ook!
Daarnaast is de begeleiding met een goede dosis humor natuurlijk ook een enorme motivatie! En als het een week minder gaat, krijg je weer een duw vooruit en ben je de week daarna gewoon éxtra trots op jezelf!

 

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken