Ik wilde een energieke opa zijn!

Hans van Beers, 64 jaar Stevensweert

Toen ik bij Ki-low Roermond met het PowerSlim programma begon woog ik 102 kilo. De kilo’s zaten me behoorlijk in de weg en ik kreeg steeds minder energie. We worden allemaal iedere dag een dag ouder en bij het ouder worden past geen overgewicht. Ik heb 4 mooie kleinkinderen en daar wil je ook een energieke opa voor zijn.

Ik heb ongeveer 6 a 7 jaar geleden al een keer PowerSlim gedaan en wist dat het resultaat prima was, dus de keuze was niet zo moeilijk. In de omgeving van Roermond woont coach Mariette Hanssen van Ki-low Roermond en daar heb ik een intake gesprek gepland. Met het feit dat ik PowerSlim al kende, was de beslissing eigenlijk al snel genomen.

Ik begon weer met het samenstellen van weekplanningen en de 6 eet momenten daarin te verwerken. Dat vond ik persoonlijk erg handig. Tijdens deze weken heb ik geen hongergevoel gehad en had ik veel keuze wat ik mocht eten. Ik kreeg daarnaast een mooi kookboek met recepten mee voor extra inspiratie.

We zijn nu ongeveer 16 weken verder en ruim 22,6 kilo minder. Ik heb nu meer  energie en kan mij makkelijker bewegen. Ik heb vooral weer zin om dingen te gaan doen. Ik ben nu klaar voor mijn leefstijl te veranderen zodat de kilo’s er niet meer aan komen. Fijn dat Mariëtte je na het bereiken van je streefgewicht nog een jaar begeleid, want dit is denk ik de belangrijkste periode van het proces. Zorgen dat de kilo’s er niet meer aankomen.

Ik kan iedereen PowerSlim aanbevelen omdat het werkt! De weegmomenten bij Ki-low Roermond iedere week waren momenten waar ik naar uitkeek. De serieuze begeleiding van Mariette heb ik als fijn ervaren!

Dankjewel Ki-low en PowerSlim!

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken