Ik voel mij superfit

Mijn naam is Nancy. Al een jaar of twee was ik bezig met het kwijtraken van wat kilo’s. Ik ben nooit echt te dik geweest maar ik moest wel moeite doen om niet aan te komen. Vooral nadat ik 45 jaar was geworden begon ik steeds meer op te letten. Ik probeerde goed te letten op wat ik at en veel te sporten. Afvallen ging dan een tijdje goed maar daarna bleef ik weer stil staan en ging er niets meer vanaf.

Via Facebook kwam ik Ki-low Roermond tegen en las ik meer over het PowerSlim programma. Na het zien van de vele succesverhalen besloot ik dit te proberen. Ik kwam in contact met Mariëtte. Mariëtte is een enthousiaste coach en motiveerde mij iedere week weer. Elke week ging ik bij haar op de weegschaal staan en was er weer een kilo af, en dat zonder hongergevoel!

Mariëtte leerde mij een ander eetpatroon aan en dit kon ik prima in mijn dagelijkse structuur toepassen. Soms had ik ook wel een moeilijk moment hoor, voornamelijk het aandringen van anderen om iets lekkers te nemen was soms lastig op een verjaardag. Omdat het resultaat telkens zo goed was, kon ik dit goed weerstaan en toch nee zeggen.

Nu ben ik 8 kilo minder en ik voel mij superfit!

Bedankt Ki-low! Groetjes Nancy

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken