Ik voel mij fitter, gezonder en energieker

Mijn naam is Francien. Ik was al een tijdje te zwaar en ik kon lijnen wat ik wilde, 3 kilo eraf en er kwamen weer 2 kilo erbij. Ik had last van het echte jojo-effect.

Tot dat ik na mijn zomervakantie een foto op Facebook langs zag komen van iemand die ik kende. Deze mevrouw was zoveel afgevallen bij Ki-low Roermond dat ik dacht dat wil ik ook. Mijn knopje ging. Ik maakte een afspraak bij Ki-low en het voelde meteen goed.

Mariette legde mij heel goed uit hoe haar programma werkte, en ben gelijk begonnen.
In het begin moest ik erg wennen om goed te drinken, je moet namelijk 1,5 tot 2 liter drinken. De koolhydraatarme producten zijn erg goed en er is veel variatie mogelijk. Er is zoveel keuze dus voor elk wat wils.

De kilo’s vlogen eraf. Elke week ga je even wegen en keek ik ernaar uit hoeveel er weer af was. Elke week voelde ik mij beter in mijn velletje zitten, kreeg ik leuke reactie’s van familie, kennissen collega’s. Je voelt je echt super!

Mariette geeft je elke week tips of kijkt waar je tegenaan loopt. Op dit moment ben ik meer dan 10 kg afgevallen en ga nog heel even door. Ik voel mij fitter, gezonder, en energieker dankzij Mariette en haar PowerSlim programma.

 

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

 

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken