“Ik voel mezelf een stuk gelukkiger”

Na mijn zwangerschappen was ik toch wel zwaarder dan ik wilde. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wilde naast het moederschap ook weer de leuke en gezellige vrouw zijn. Dit kon ik alleen maar bereiken door gewicht te verliezen en mijn levensstijl aan te passen. Dit heb ik samen gedaan met Mariëtte van Ki-low, zonder haar was het niet gelukt om maar liefst bijna 13 kilo af te vallen. Daarnaast heb ik ook minder migraine aanvallen. Er waren genoeg lekkere recepten te vinden op de site, zodat ik iedere dag heerlijk kon smullen. Ook mijn gezin at mee. Bijvoorbeeld met het eten van pasta nam mijn gezin de volkoren penne en ik de penne van  PS.

Ik voel mezelf een stuk gelukkiger en zit veel lekkerder in mijn vel. Ik kan het iedereen aanraden wanneer je je levensstijl wilt aanpassen om bij Ki-low aan de slag te gaan.

Wil jij ook afvallen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

     

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken