Ik vermijd geen spiegels meer!

Half augustus ben ik begonnen met het afslankprogramma van PS bij Ki-Low Roermond.De afgelopen 4 jaar ben ik ongeveer 15-20 kilo aangekomen, ik ben een echte stress-eter, en de corona heeft ook niet erg mee geholpen. Rond de zomer van dit jaar was ik er helemaal klaar mee en wilde ik de ‘oude’ versie van mezelf weer terug, de gezonde zelfverzekerde Janine.Zelf had ik niet de motivatie en doorzettingskracht om op eigen kracht te diëten en sporten. Vandaar dat ik wat research gedaan heb. Na een tijdje twijfelen heb ik Mariëtte van Ki-low toch een mailtje gestuurd en kreeg ik snel reactie op m’n mailtje voor een intake gesprek om te kijken of het wel iets voor mij was.
De week erna meteen begonnen & er kwam al snel resultaat, Dit motiveerde natuurlijk enorm! Het dieet voelde zeker niet als geen straf, in tegendeel zelfs! Je krijgt goede begeleiding en kiest zelf dingen uit van PS die je lekker vind. Mariette is echt m’n stok achter de deur geweest. Elke keer dat ik er kwam was het altijd erg gezellig en vertrouwd. Ze was altijd te bereiken en heeft veel handige en goede tips.Ik vermijd geen spiegels meer en straal de hele dag. Ik kan weer trots op mezelf zijn, en dat doet mentaal ook veel in positieve zin. Het is iedereen aan te raden, of je nu veel of weinig wilt afvallen, twijfel niet en neem de stap!
Groetjes Janine

 

Wil jij ook afvallen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken