Ik heb mijn doel behaald en kan het ook zo behouden!

En aanrader. Makkelijk vol te houden, veel variatie mogelijk en een super fijne coach. Ben blij met deze keuze en inmiddels ook met mijn gewicht (-11 kg) Dankjewel Mariëtte!

Update – 5-11-2018:

Ik ben in Balans

In februari 2018 heb ik na 4 maanden Powerslim mijn doel behaald: – 12 kilo!! Inmiddels zijn we driekwart jaar verder en ben ik nog steeds in balans. Soms komt er wel eens een kilootje aan in een drukke of “sociale” periode maar dan is Mariëtte er nog steeds voor me. Dan wijst ze me weer even op mijn oorspronkelijke doel en dan ga ik weer bewust aan de slag met PowerSlim. Fijn om te weten dat ze ook na het behalen van mijn doel altijd voor me klaar staat. Dat is precies wat ik nodig heb. Zo blijf ik in balans!

Groet Monique Bessems

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken