Ik had een stok achter de deur nodig

Nadat ik gestopt ben met roken brak de coronatijd aan. Vanuit een druk leven met een eigen horecazaak kwamen we plots stil te zitten. Opeens hadden we tijd om ’s avonds op de bank te ploffen met een kopje koffie en daar hoorde natuurlijk ook altijd wel iets lekkers bij. We hadden natuurlijk altijd al een druk en onregelmatig leven door onze zaak, waar door tijd of energiegebrek ook vaak ongezond gegeten werd. Maar na de carnaval kwamen foto’s voorbij en ik dacht dit kan zo echt niet meer. Inmiddels zo’n 15 kg zwaarder dan normaal en de ene lichamelijke klacht na de ander die voorbij kwam, zag ik een artikel van ps. food en lifestyle voorbij komen op social media. Zo gebeurde het dat ik begin maart met Mariëtte aan de telefoon hing.

Ik  had een stok achter de deur nodig

Ik struggelde als puber al met mijn gewicht en denk dat ik vanaf mijn 18e ieder dieet wel heb uitgeprobeerd. De kilo’s gingen er altijd wel af, maar kwamen er ook altijd weer bij.  Maar nu was het anders ,ik was nog nooit zo zwaar geweest en ik kon het ook niet meer alleen. Ik had echt hulp nodig en een stok achter de deur. 
Ik heb de begeleiding bij Ki-low als erg prettig ervaren. Er zat totaal geen druk achter en toch wil je na een week wel weer vooruitgang zien. Het PS. food & lifestyle programma vond ik goed te volgen. Het is eenvoudig en de producten zijn goed van smaak. Dus voor mij voelde het ook totaal niet zwaar.

Ik voel me nu geweldig

Inmiddels ben ik ruim 20 kg afgevallen en voel ik me geweldig. Ik ben super blij dat ik deze stap gezet heb, ik ben namelijk niet iemand die snel om hulp vraagt.
Ik ben erg tevreden over de begeleiding van Ki-low. Ik raad dan ook iedereen die nog twijfelt aan om de telefoon te pakken en een afspraak te maken. Iedereen verdient het om goed in zijn vel te zitten.
Groetjes Cindy

Wil jij ook afvallen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken