“Ik eet zo veel lekkerder en gevarieerder”

Wie ben ik?

Mijn naam is Robin en voordat ik bij Ki-low met PowerSlim begon, had ik al diverse andere diëten gevolgd. Telkens met succes, maar helaas niet op de lange termijn. Ik viel telkens terug in mijn oude gewoonten. Totdat ik in de zomer van 2020 dacht, tot hier en niet verder..

Ik kwam Ki-low Roermond online tegen toen ik op zoek ging naar een gezondere levensstijl en het sprak mij direct aan. Ik wilde graag een dieet volgen zonder te crashen en waarbij ook mijn vriend kon mee-eten, al dan niet een beetje aangepast qua hoeveelheden en koolhydraten.

Ook het jaar begeleiding wanneer je op gewicht bent, trok mijn aandacht. Het is fijn om die stok achter de deur te hebben, maar ook om samen te bekijken welke keuzes je maakt als je weer gaat opbouwen.

Mijn ervaringen

Ik begon in september vol goede moed, ik wist dat ik heel wat kg’s kwijt wilde dus ik wist ook dat het een hele tijd zou duren. Desalniettemin, het ging gebeuren. De eerste dag viel zwaar, maar daarna ging het elke dag een beetje gemakkelijker. Ik wist al gauw welke producten en gerechten mijn voorkeur hadden. En de zes eetmomenten per dag maakten dat ik geen hongergevoel had. Het meest fijne is nog het snackmoment in de avond, zo kun je toch nog even lekker snacken op de bank voor de tv.

De feestdagen…

Tijdens de feestdagen kwam het echt neer op mijn discipline, terwijl de hele familie aanschoof voor het kerstdiner, at ik een PowerSlim recept. Daarnaast maakte ik ook één van mijn favoriete recepten, dit maakte het iets makkelijker. Ook de PowerSlim chocolaatjes waren een fijn verwenmomentje. De beloning die ik zag toen ik na de feestdagen op de weegschaal ging staan, maakten het allemaal waard!

De begeleiding van mijn coaches

De begeleiding van mijn coaches Mariëtte en Cynthia heb ik als heel fijn ervaren. Vanaf fase 2 kon ik ervoor kiezen om om de week te komen, maar ik merkte dat ik de begeleiding niet alleen fijn vond, maar ook heel gezellig!

De toekomst, motivatie

Tijdens het programma heb ik elk weekend een weekmenu opgesteld voor de week erna. Op die manier deed ik enkel de boodschappen die ik nodig had, en blijven er geen andere (lekkere, maar ongezonde) producten aan mijn handen plakken. Ook zal ik zeker de recepten van Ki-low en PowerSlim blijven maken, ze zijn namelijk heerlijk! Ik heb ook geleerd hoe ik recepten vrij simpel gezonder kan maken, voeg bijvoorbeeld een eetlepel Philadelphia kruiden toe aan de pasta in plaats van kookroom, veel gezonder en misschien ook nog veel lekkerder!

Door mijn ervaringen te delen hoop ik anderen te motiveren de stap te zetten, want het is het waard! Ik ben niet alleen bijna 40 kg afgevallen, ik heb een hele nieuwe levensstijl gekregen.

Want afvallen is één ding, volhouden is een tweede.

Wil jij ook afvallen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

     

     

     

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken