Ik ben zo trots op wat ik heb bereikt!

Mijn naam is Annemarie. Ik had voor mezelf een grens qua gewicht waar ik absoluut niet boven wilde komen maar helaas is dat toch gebeurd. Ik was er helemaal klaar mee en er moest iets drastisch gebeuren. Ik had mij al aangemeld voor een maagband maar daar was ik nog niet dik genoeg voor. Ik volgde al een tijdje Ki-low Roermond op Facebook en dacht laat ik eens een kennismakingsgesprek doen. Zo gezegd, zo gedaan. Na het informatieve gesprek over het programma ging ik naar huis met de startersbox. Vol goede moed om na het weekend te beginnen met het programma.

 

Toen ik begon met het programma was ik boven de grens van 100 kilo gekomen. De maat was vol, letterlijk en figuurlijk haha. Ik vond het direct goed vol te houden. Omdat je om de 2.5 uur eet heb je ook geen honger. De koolhydraatarme producten vond ik erg lekker. Ook de recepten waren erg fijn en maakte het ook makkelijk! Ik maakte graag een koolhydraatarme kapsalon! Ook zijn de koolhydraatarme producten makkelijk om ergens mee naar toe te nemen zoals je werk of als je op bezoek gaat.

 

De begeleiding van Ki-low vond ik echt super. Ik heb altijd zin om te gaan omdat het ook altijd gezellig is. Je krijgt ook goede tips en je hebt echt een stok achter de deur. Wat mij ook aanspreekt is dat de begeleiding nadat je je gewenste gewicht hebt bereikt niet stopt. Ze leren je ook om niet terug te vallen in je oude patroon en je gewicht ook vast te houden voor de lange termijn.

 

Ik voel me nu super lekker in mijn vel. Ik ben zo trots op wat ik heb bereikt samen met Ki-low Roermond. Het is echt een aanrader!

 

Wil jij ook afvallen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken