Ik ben trots op wat ik heb bereikt!

Mijn naam is Kris Janssen en ben nu 26 jaar. In mei 2018 ben ik begonnen bij Mariëtte. Ik was in de jaren ervoor ontzettend veel aangekomen en zat niet lekker meer in mijn vel. Ik was voorheen altijd slank geweest en het was naar om mezelf in de spiegel te zien. Ik wist dat ik dit niet alleen kon en via Facebook ben ik bij Mariëtte van Ki-low Roermond uitgekomen.

Het programma sprak mij aan omdat je bewuste keuzes gaat maken, en niet maaltijden gaat vervangen door bijvoorbeeld shakes. Na de intake ben ik meteen begonnen. Het doel was 15 kilo. Dit doel heb ik in december 2018 bereikt. In die tijd heb ik veel geleerd over keuzes maken, en dat je echt wel eens mag genieten van een frietje of sushi.

Uiteraard ging het niet altijd even gemakkelijk. Ik heb zelfs een periode 7 weken stilgestaan, maar Mariëtte wist me te motiveren en mezelf te herpakken.

Na het behalen van mijn streefgewicht is er nog eens bijna 4 kilo vanaf en komt mijn totaal op bijna 19 kilo uit. Ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik mijn doel samen met Mariëtte heb mogen bereiken. Zonder haar hulp en steun was me dit nooit alleen gelukt. Het voornaamste wat ik heb geleerd is om consequent elke 2 a 2.5 uur kleine porties te nemen, waardoor je door de dag heen minder honger hebt en dus minder snel geneigd bent om naar snacks te grijpen. Het lichaam blijft verbranden waardoor je je de gehele dag je energiek voelt. Ik zit weer lekker in mijn vel en ben trots op wat ik heb bereikt.

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken