Ik ben ontzettend blij dat ik de stap genomen heb!

De hele dag sta ik tussen het eten, de verleiding is soms erg groot. Als eigenaresse van een cafetaria is het niet altijd makkelijk. Drie en een half jaar geleden ben ik op eigen kracht 30 kilo afgevallen, maar na twee jaar waren er stiekem toch weer 12 kilo bijgekomen. Iedere keer probeerde ik weer om af te vallen maar het lukte mij niet meer alleen. Bladerend op Facebook zag ik
Ki-low Roermond voorbij komen. Ik was er wel een beetje sceptisch over maar ik besloot om toch een afspraak te maken.

Tijdens het intake gesprek maakte ik kennis met Mariëtte. Ze legde mij het programma goed uit en ik besloot om het programma een kans te geven. Wat ben ik ontzettend blij dat ik die stap genomen heb! De eerste week had ik al meteen een mooi resultaat, de kilo’s vlogen er werkelijk af. Het is echt een super programma wat heel goed vol te houden is. Logisch ook, want ik mag zes keer per dag eten. Lekker eten zelfs. Het programma heeft lekkere producten en gemakkelijke recepten. De verleiding in de zaak, die leerde ik weerstaan omdat ik een alternatief had en natuurlijk door de motiverende woorden van Mariëtte!

Wekelijk ging ik op consult bij Ki-low en week na week zag ik het getal op de weegschaal dalen. Tot ik maar liefst 30 kilo lichter was! Ik voel me echt fitter en ik krijg lieve complimenten van mijn omgeving. Ik hou het goed vol en ik beveel het iedereen aan!

Wil jij ook afvallen bij Ki-low Roermond?

Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken