Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet!

Op 5 april 2018 had ik mijn intake gesprek met Mariëtte van Ki-low Roermond. Ik wilde graag afvallen! 18 oktober 2018 heb ik mijn streefgewicht behaald. -23 kg. Supertrots op het bereikte resultaat. Nu kom ik nog bij Mariëtte langs voor de gewichtsbehoudfase zodat ik mijn streefgewicht ga behouden en niet verval in oude eetpatronen.

Linda Veugelers

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten