Hoe een dag PowerSlimmen eruit ziet!

Vandaag schrijf ik een blog die anders is dan al mijn andere blogs. Ik wil jullie namelijk eens laten zien hoe een dag PowerSlimmen eruit kan zien. Wanneer ik aan mijn omgeving vertel dat ik in mijn praktijk werk met het afslankprogramma van PowerSlim zie ik al verschrikte gezichten. De meeste mensen denken namelijk dat je bij dit programma afvalt met alleen pakjes, zakjes en shakes. Hé gadver! Daar sta ik zeker niet achter.

Met PowerSlim leer je namelijk een nieuwe levensstijl aan voor de lange termijn. En je wilt natuurlijk de rest van je eten genieten van lekker eten. Dus leer je tijdens PowerSlim anders te eten, gelukkig niet minder. Om je een inzicht te geven hoe het PowerSlim programma eruit ziet heb ik 1 dag in beeld voor je vastgelegd. Ik wil je namelijk laten zien dat je met het PowerSlim programma heel smakelijk kan afvallen.

Ontbijten

Mijn dag begint vroeg, ik heb namelijk om 08.15 uur de eerste PowerSlim cliënt staan. Ik sta op, douche mijzelf en besluit om mijn dag te beginnen met 150 gram magere kwark en de muesli pure chocolade kokos van PowerSlim. Uit ervaring weet ik dat het nog lekkerder smaakt met een snufje kaneel en wat van de PowerSlim karamel zeezout stroop. Maar vandaag hou ik het wat gemakkelijker.

10 uur Tussendoortje

Na een aantal cliënten geholpen te hebben begin ik zelf wat honger te krijgen. De klok geeft aan dat het tien uur is en het tijd is voor een tussendoortje van PowerSlim. Het assortiment van PowerSlim telt 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, maaltijden en tussendoor. De variatie aan tussendoortjes is dus enorm. Zelf ben ik niet zo fan van chocoladerepen en kies ik liever voor een wafeltje tussendoor. Dit keer kies ik voor de wafel vanille. 2 wafeltjes zijn goed voor 1 eetmoment.

Lekker lunchen

Mijn truc is, om van ieder eetmoment een feestje te maken. En ik hou ervan om mezelf te trakteren op een lekkere lunch. Daarom vind ik het ook belangrijk dat ook mijn cliënten blijven genieten tijdens het PowerSlimmen. Met heerlijke recepten kun je namelijk echt lekkere gerechten maken hoor :). Ik lunch meestal met crackers, maar vandaag kies ik eens voor een broodje gezond met het mediterraan broodje van PowerSlim. Ik leg het mediterraan broodje eventjes onder de gril, besmeer het met Philidelphia light en beleg het met wat lekkere rauwkost als tomaat en komkommer en sla en wat ham in reepjes.

15.00 uur tussendoortje

Wat vliegt de tijd vandaag zeg! Ik moet zeggen dat alle goede resultaten van mijn cliënten mijzelf ook motiveren met een dagje PowerSlimmen. Omdat ik niet echt meer hoef af te vallen is het voor mij ook niet noodzakelijk om het gehele programma te volgen, maar koolhydraatarm eten doe ik zeker wel. Omdat ik maar weinig tijd heb om een tussendoortje te nemen besluit ik de smoothie aardbei te nemen. Deze is zo weg te drinken.

Diner

Zo het is half 5 en mijn werkdag zit erop. Mijn laatste cliënt gaat de deur uit en ik loop nog even vlug de stad in om wat ingrediënten te halen voor het avondeten. Als avondmaaltijd koos ik ervoor om een recept van het PowerSlim kookboek uit te proberen, super simpel en snel klaar. Ik wokte kipfilet, broccoli, ui en tomaat in Boursin Cuisine Light. Je zou er PowerSlim penne bij kunnen doen mocht je echt pasta willen eten.

20.00 uur Tussendoortje

Nou de dag is vandaag voorbij gevlogen en ik moet zeggen ik heb echt heerlijk gegeten. Nu kom ik aan bij het laatste tussendoortje van vandaag. Mijn dag sluit ik af met een zakje tortilla chips kaas van PowerSlim.

Dit was mijn PowerSlim dag. Als ik heel eerlijk moet zijn, dan moet ik toegeven dat ik de hele dag geen enkel moment honger heb geleden of trek heb gehad. De eiwitten in de producten van PowerSlim zijn zo verzadigend, alleen maar mooi meegenomen natuurlijk. Afvallen met ondersteuning van PowerSlim producten en begeleiding van Ki-low Roermond is geen straf, maar een feestje!

Heb ik jou door middel van deze post kunnen inspireren? En zou je ook eens willen kijken of PowerSlim wat voor jou kan zijn?
Maak dan een vrijblijvend en gratis afspraak voor een intakgesprek.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken