Het was een investering in mezelf en mijn gezondheid

Vroeger was ik altijd super slank, tegen het mager aan. Maar de laatste jaren was ik mijn discipline kwijt, die ik vroeger wel had. Ik hou van makkelijk en snel. Dus wanneer ik honger had koos ik voor een koekje omdat dat er al lag in plaats van iets gezonds. Alles moest in een keer op. Het bleef dus niet bij dat ene koekje, maar het werd het hele pak.

Ik voelde me futloos en ongezond. Ik had natuurlijk al 1001 keer geprobeerd zelf af te vallen, maar het wilde me steeds niet lukken. Een collega van mij deed al tijdje het programma van PS. Food & Lifestyle en toen ik ging zoeken kwam ik bij
Ki-Low uit. Toevallig had ik Ki-Low ook al een paar keer op Facebook voorbij zien komen. Toen uiteindelijk bleek dat een vroegere vriendin ook nog bij Ki-Low was geweest met verbluffende resultaten, heb ik gelijk contact gezocht.

Een fijne stok achter de deur

De begeleiding bij Ki-low was en is nog steeds super. Het is sowieso een goede stok achter de deur dat je iedere week moet wegen maar ik voelde me ook erg op mijn gemak bij Mariette, waardoor mijn schaamtegevoel minder werd.

Het programma vond ik heel makkelijk te volgen. Ik had totaal niet het gevoel dat ik op dieet was. De producten zijn goed en prima van smaak en er is veel variatie. Het is mij allemaal reuze meegevallen. Je boekt ook direct resultaten dus dat werkt nog eens extra motiverend

Ik voel me nu super. Voel me fit en ben zelfs sporten leuk gaan vinden. Mijn mindset is nu ook helemaal anders. Heb totaal geen behoefte meer aan snacken. Wil ook nooit meer zijn zoals ik was. Ik zou het programma van Ki-low zo weer doen en het iedereen aanraden!

Zie dit als een investering in jezelf EN je gezondheid. Daar kan je geen prijs op plakken.

 

Wil jij ook afvallen?

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken