Hét PowerSlim center in Roermond

Zodra het geluid van de champagnekurken is vervaagd en de laatste oliebollen zijn weggewerkt, wordt het tijd om vooruit te kijken. We maken vaak het goede voornemen om gezonder, slanker en gelukkiger te worden. Maar hoe pak je dit nou aan?

Denk eens terug aan alle belangrijke overwinmomenten in je leven. De eerste keer fietsen zonder zijwieltjes met een zetje van je vader. De avond dat je die leuke jongen mee uit vroeg na een ‘dat durf je toch niet’-push van je vriendin. Je deed het zelf, maar de juiste persoon gaf je de extra motivatie, de juiste tools of dosis lef.

Waarom ga je de strijd met de kilo’s dan wel alleen aan? Uit schaamte. Door frustratie of omdat je door de overdosis aan informatie door de bomen het bos niet meer ziet. Als je weer een poging tot afvallen gaat doen, weet je eigenlijk van te voren dat weer in je eentje calorieën tellen, jezelf uithongeren of verplicht uren in de keuken staan niet gaat werken. Maar besef dat de hulp en steun van de juiste persoon je verder gaat helpen. Want bij het vinden van de juiste balans heb je steun, tools en zetjes nodig kracht te krijgen door te zetten.

Met de juiste steun overtref je jezelf!

Als PowerSlim coach ben ik deze hulp en steun.  Tijdens je gehele afslanktraject én erna ben ik jouw stok achter de deur. Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb ben we eerst een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geef ik je een advies.

Daarna kom je wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven kunt volhouden.
En ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je begeleiden, want ik vind het heel belangrijk dat je je gewenste gewicht ook kunt behouden.

PowerSlim proefdagen

Om je de kans te geven goed te oriënteren in het PowerSlim afslankprogramma en mij als coach organiseer ik op woensdag 10 januari van 19:30 uur tot 21:30 uur en op zaterdag 20 januari van 15:00 uur tot 17:00 uur een gratis en vrijblijvende proefdag. Je kunt dan vrijblijvend van alles wat PowerSlim te bieden heeft komen proeven en mij vragen stellen over hoe de begeleiding eruit ziet en wat PowerSlim precies inhoudt.

Meld je van te voren alleen even aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Dan weet ik hoeveel hapjes ik klaar moet maken ?

Ik zie je dan!

    Begin te typen en druk op Enter om te zoeken