echt resultaat

op de lange termijn

PS. food & lifestyle

Bij Ki-low Roermond werken wij met het PS. food & lifestyle programma (voorheen PowerSlim). Dit is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma, dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Het is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma dat een snel en langdurig resultaat geeft zonder hongergevoel en jojo-effect.

Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen. Je hebt  circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PS. producten. Maar ook eet je diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een gezonde levensstijl waarbij genieten mag.

PRODUCTEN

De producten van PS. food & lifestyle bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven en het jojo- effect te voorkomen.

Het assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, dus volop variatie! Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

3 FASEN

In de eerste, strikte fase, ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

In de tweede, overgangsfase, leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PS. producten vervangen door gewone voedingsproducten.

In de derde fase na het behalen van je streefgewicht, blijf ik je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog de tussendoortjes van PS.

TARIEVEN

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Dit is voor iedereen anders.  Het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Een PS. maaltijd kost gemiddeld € 2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt gebruik je zo’n 3 tot 6 producten per dag.

In de volgende fasen bouw je het aantal PS. producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, ik begeleid je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen. Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 7 dagen. Dit starterspakket heeft ook een kookboek waarmee je lekkere gerechten kunt klaarmaken.

Je betaalt tijdens het programma uitsluitend voor de producten. De coaching tijdens het programma is geheel GRATIS!* De coaching bestaat uit wekelijkse consulten van ongeveer 15-20 minuten.

Wil je meer informatie, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS advies en kennismakingsgesprek t.w.v. € 79,-

Heb je 5 producten per dag nodig ben je € 12,50 per dag en tussen de € 80,- en € 100,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

Ervaringen

 • Ik voel me nu fantastisch! Mijn naam is Michon en dankzij de hulp van Ki-low ben ik 14 kilo afgevallen. In oktober heb ik mijn streefgewicht mogen halen, en sinds die tijd nog steeds op gewicht. De begeleiding van Mariëtte was heel erg fijn. Met haar programma is het vrij eenvoudig om je doel te behalen. Je kunt heerlijk eten zonder schuldgevoel. Als ik dat van tevoren had geweten, was ik veel eerder gestart. Lees meer

  Michon -14 kg
  Michon -14 kg
 • Wekelijks ging ik op consult bij Ki-low en week na week zag ik het getal op de weegschaal dalen. Tot ik maar liefst 30 kilo lichter was! Ik voel me echt fitter en ik krijg lieve complimenten van mijn omgeving. Ik hou het goed vol en ik beveel het iedereen aan! Lees meer

  Evalien - 30 kg
  Evalien - 30 kg
 • Mariette geeft je elke week tips of kijkt waar je tegenaan loopt. Op dit moment ben ik meer dan 10 kg afgevallen en ga nog heel even door. Ik voel mij fitter, gezonder, en energieker dankzij Mariette en haar PowerSlim programma. Lees meer

  Francien -10kg
  Francien -10kg
 • Mariette en dochter Cynthia zijn toppers in persoonlijke begeleiding! Mijn doelen en wensen zijn besproken en daar ben ik mede met hun hulp in geslaagd. Ik heb een gezond eetpatroon en gezonde levensstijl aangeleerd gekregen. De wekelijkse weeg-en meetmomenten waren altijd gezellig bij Mariette. Alles rondom gezonde voeding en levensstijl kon er in alle rust en aandacht besproken worden. Lees meer

  Hugette -15 kg
  Hugette -15 kg
 • Ik heb door Ki-low een hele nieuwe leefstijl gekregen, veel meer energie en ik voel mij stukken gezonder. Ik heb geleerd dat je best af en toe een stuk taart, frietje of chips kunt eten. Ik compenseer dat dan door de rest van de dag of de dag erna wat strenger te zijn. Hierdoor kun je op een feestje of als je er gewoon een keer zin in hebt wat lekkers pakken. Lees meer

  Lotte -20 kg
  Lotte -20 kg

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken