Herfstsalade met kip, spinazie, linzen en granaatappel

Fase 2C van het PowerSlim programma

Dit heb je nodig

120-150 g kipfilet
50 g spinazie
25 g rucola
50 g gekookte rode linzen
2 el granaatappelpitjes
0.5 el olijfolie
0.5 tl paprikapoeder
1 el walnootolie
1 tl sterke mosterd
1 tl vers citroensap
Peper
Zout

 

En zo maak je het

Kook de linzen volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat ondertussen een grillpan goed heet worden. Wrijf de kip in met een halve eetlepel olijfolie, het paprikapoeder en wat peper en zout. Gril de kip circa 4 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Snijd vervolgens in stukjes. Giet de linzen af en laat even afkoelen. Maak een dressing van de walnootolie, mosterd en het citroensap. Doe de spinazie, rucola en de linzen over een bord. Besprenkel met de dressing en maak af met de granaatappelpitjes.

MEER INSPIRATIE VOOR MAKKELIJKE RECEPTEN?

Bekijk ons nieuwste recept voor heerlijke bunless thaise burgers. In de video leggen we je uit hoe je deze snel zelf kunt maken.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten